Δρομολογείται εγκατάσταση οικίσκου στον Προμαχώνα για την πάταξη του παραεμπορίου

Tην εγκατάσταση οικίσκου στον τελωνιακό σταθμό...

Σέρρες: Τίμησαν την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων...

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης»

Με μία λαμπρή και συγκινητική τελετή εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης» στις Σέρρες από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Γενικής Γραμματέως...


Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη χθες το βράδυ ένας 30χρονος ο οποίος έσπαζε παρμπρίζ αυτοκινήτων του μαθητών έξω από το προαύλιο του Εσπερινό ΕΠΑΛ Σερρών την ώρα που οι μαθητές ήταν στις σχολικές αίθουσες.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 9 με 10 το βράδυ και ο 30χρονος έσπασε παρμπρίζ τριών αυτοκινήτων αρπάζοντας προσωπικά αντικείμενα, χρήματα αλλά και υλικά αφού τα δύο αυτοκίνητα ήταν επαγγελματικά.

Οι μαθητές ζητούν να υπάρχει φύλαξη του σχολείου (ο φύλακας συνταξιοδοτήθηκε πέρυσι) για την ασφάλειά τους, ήδη υπάρχει με παρέμβαση του δ/ντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ φωτισμός αλλά οι μαθητές ζητούν να ενισχυθεί. Για το θέμα της ασφάλειας των μαθητών θα συγκληθεί στις 28 Ιανουαρίου έκτακτο διευρυμένο σχολικό συμβούλιο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 215 επισκέπτες