Δρομολογείται εγκατάσταση οικίσκου στον Προμαχώνα για την πάταξη του παραεμπορίου

Tην εγκατάσταση οικίσκου στον τελωνιακό σταθμό...

Σέρρες: Τίμησαν την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων...

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης»

Με μία λαμπρή και συγκινητική τελετή εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης» στις Σέρρες από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Γενικής Γραμματέως...


Ποσότητα ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο προσπάθησε να περάσει το πρωί της Δευτέρας εντός των φυλακών Νιγρίτας, ένας 39χρονος Έλληνας κρατούμενος, κατά την επιστροφή του, μετά από άδεια.

Το σχέδιό του όμως δεν είχε την κατάληξη που ήθελε, αφού ο οι εξωτερικοί φρουροί του Σωφρονιστικού καταστήματος κατά τη διάρκεια του ελέγχου πριν εισέλθει στις φυλακές, στη μαγνητική πύλη άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός και ξεκίνησε η λεπτομερής έρευνα. Ακολούθησε σωματική έρευνα από άνδρες εξωτερικούς φρουρούς, όπου εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο σε απόκρυφο σημείο του σώματός του.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους τους αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε όμως ιδιαίτερα περήφανοι, γνωρίζοντας τις καθημερινές και σχεδόν ανυπέρβλητες, δυσκολίες των συναδέλφων μας στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας Σερρών ακόμα και για την επαρκή στελέχωση των υπηρεσιών τους, μιας και δυσεπίλυτα δυστυχώς προβλήματα έλλειψης προσωπικού ταλανίζουν την Υπηρεσία μας.
Παρόλα αυτά και για μία ακόμη φορά, το υψηλό αίσθημα ασφάλειας και η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Εξωτερική Φρουρά, εδραιώνεται, καταφέρνοντας με την σειρά μας και στο μερίδιο που μας αναλογεί, ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην χρήση και εμπορία των ναρκωτικών εντός των Φυλακών.
Μόνη μας ανταμοιβή η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 422 επισκέπτες