Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Η 21η Γιορτή Ρυζιού θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00 στον αύλειο χώρο της κοινότητας Προβατά.  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα παρουσιασθούν παραδοσιακά εδέσματα με κύριο συστατικό το ρύζι , μαγειρεμένα με μεράκι από τις Γυναίκες του χωριού, θα διεξαχθεί φεστιβάλ γαστρονομίας, ενώ θα ακολουθήσουν βραβεύσεις.

Στη συνέχεια η  Γεσθημανή Μπερμπέρη θα μιλήσει για το βιβλίο της: «Ποιος άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου», από τις εκδόσεις Αποστακτήριο, το οποίο θα παρουσιάσουν η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), η ραδιοφωνική παραγωγός και βραβευμένη συγγραφέας, Μαρκέλλα Μικέλη και η φιλόλογος και ποιήτρια Διονυσία Ζήκα. Η «αυλαία» της γιορτής θα κλείσει με μουσική συναυλία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη διοργάνωση των εκδηλώσεων ανέλαβε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), ο Σύλλογος Γυναικών «ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ» και η Κοινότητα Προβατά.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid 19.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 439 επισκέπτες