«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, της αγάπη για τον συνάνθρωπο και της αλληλεγγύης έστειλε από τις Σέρρες η «φλόγα της αγάπης».

Η 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου, πέρασε σήμερα από την πόλη των Σερρών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Διοικητήριο όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υποδέχθηκε τη Φλόγα την οποία μετέφεραν σπουδαστές των ΤΕΦΑΑ Σερρών και εργαζόμενοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

Την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνουν για 19 συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Η «Φλόγα της Αγάπης» ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στις 15 Οκτωβρίου 2021 στα Χανιά, σηματοδοτώντας την έναρξη της 31ης Αμφικτιονίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πόλη.

Με την υποδοχή της φλόγας στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Έκτακτο δελτίο καύσωνα στην Π.Ε. Σερρών Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 467 επισκέπτες