Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Πανικός στο σπίτι της οικογένειας στις Σέρρες…

 Με κυνηγετικό όπλο του πατέρα της αυτοπυροβολήθηκε μία 13χρονη κοπέλα το απόγευμα της Κυριακής (12-09-2021), μέσα στο σπίτι της στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα περιεργαζόταν το όπλο του πατέρα της, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί αυτοπυροβολήθηκε. Στο σπίτι βρισκόταν και ο 35χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο.

Advertisement
You can close Ad in 2 s
Η 13χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Η 13χρονη που είχε στην κυριολεξία άγιο καθώς η σφαίρα πέρασε σχεδόν ξυστά από το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με το thestival.gr, προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ το όπλο του 35χρονου κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή:newsit.gr

 

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 373 επισκέπτες