Ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της Γέφυρας «Τσέλιου» στην πόλη των Σερρών με χρονικό ορίζοντα παράδοσης δύο περίπου μηνών, για κυκλοφορία οχημάτων έως δύο τόνων.

Η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στη γέφυρα έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2021 -για δεύτερη φορά σε διάστημα έξι μηνών- λόγω προβλημάτων που καταγράφηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, μετά τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα.

Οι εργασίες αφορούν παρεμβάσεις στον πυθμένα του ρέματος και στα θεμέλια της γέφυρας. Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία νέας γέφυρας, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να έχει ολοκληρωθεί και να δοθεί οριστική λύση.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε.Σερρών: Κανένα νέο κρούσμα covid-19 Τη Δευτέρα στην Π.Ε. Σερρών δεν καταγράφηκε κανένα νέο κρούσμα, μετά από τέσσερις μέρες που είχαμε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ....
  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 448 επισκέπτες