Ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα τα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας, με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών κύριο Στέλιο Ρίζο να τονίζει, πως έχει έρθει σε επαφή με τους διευθυντές των σχολείων, ώστε το πρώτο κουδούνι να χτυπήσει χωρίς προβλήματα.

Το κομμάτι του αερισμού των σχολικών αιθουσών προβληματίζει τους γονείς και κυρίως των μαθητών που διαμένουν σε ορεινές περιοχές , καθώς εκεί οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλότερες από ότι στην πόλη των Σερρών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον αντιμετωπίζουν οι μαθητές των εσπερινών λυκείων οι οποίοι είδη έχουν την αντίθεση τους για το άνοιγμα των σχολείων, καθώς στα εσπερινά λύκεια φοιτούν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας με τον μέσο όρο στις Σέρρες, να ξεπερνά τα 50 έτη. Εκεί λοιπόν οι μαθητές εξέφρασαν τους φόβους τους για το άνοιγμα του σχολείου ζητώντας να συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε.Σερρών: Κανένα νέο κρούσμα covid-19 Τη Δευτέρα στην Π.Ε. Σερρών δεν καταγράφηκε κανένα νέο κρούσμα, μετά από τέσσερις μέρες που είχαμε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ....
  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 410 επισκέπτες