Την Παρασκευή στις 9 το πρωί θα γίνει το πρώτο εμβόλιο κατά της Covid-19, στο Νοσοκομείο Σερρών, σύμφωνα με τον Διοικητή του, Νίκο Φαρμάκη.

Από την Παρασκευή αρχίζει ο εμβολιασμός στο προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών και των Κέντρων Υγείας «Ευελπιστούμε ότι μέχρι την Δευτέρα που λήγει η διάρκεια ζωής των εμβολίων, να έχουμε εμβολιάσει περίπου 400 άτομα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαρμάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο από την Τρίτη να έρθει νέα παρτίδα εμβολίων για τον εμβολιασμό του υπόλοιπου προσωπικού, συμπληρώνοντας πως το μεγαλύτερο ποσοστό των υγειονομικών είναι θετικοί ως προς το εμβόλιο και θα εμβολιασθούν.

Σχετικά την εικόνα για την covid-19 στο Νοσοκομείο Σερρών είπε πως είναι πολύ καλή συγκριτικά με ένα μήνα πριν. Νοσηλεύονται 48 άτομα (εκ των οποίων 11 στη ΜΕΘ) ενώ υπάρχουν 110 άδεια κρεβάτια.

Έναρξη της διενέργειας του εμβολιασμού κατά της covid-19 στο Νοσοκομείο Σερρών. Πρώτος εμβολιάστηκε την Παρασκευή το πρωί ο διευθυντής της ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Μπαλαξής.

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...
  • Π.Ε.Σερρών: 3 τα νέα κρούσματα covid-19 Μόλις τρία κατέγραψε την Τετάρτη η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 332 επισκέπτες