Φωτιά πήραν από την Τετάρτη 14/10 τα καζάνια για το βράσιμο του τσίπουρου. Ξεκίνησε η νέα αποστακτική περίοδος και στα περίπου 70 αποστακτήρια ( από τα 112 του νομού Σερρών) άναψαν τα καζάνια για το βράσιμο του τσίπουρου.

Η χρονιά χαρακτηρίζεται καλή, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αμβυκούχων Σερρών Αντώνη Αλαμάνη, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, επεσήμανε πως φέτος δεν θα γίνουν γλέντια κατά το βράσιμο, όπως άλλες χρονιές και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Από την Τετάρτη 14/10 ανοίγουν τα αποστακτήρα σε Νέο Σκοπό και Ροδόπολη, στις 19 Οκτωβρίου στον δήμο Σερρών, στις 20 στον δήμο Αμφίπολη, στις 21 στον δήμο Εμμανουήλ Παππά, στις 22 στον δήμο Ν. Ζίχνης , στις 23 στους δήμους Σιντικής και Βισαλτίας και στις 30 Οκτωβρίου στον δήμο Ηράκλειας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε.Σερρών: Κανένα νέο κρούσμα covid-19 Τη Δευτέρα στην Π.Ε. Σερρών δεν καταγράφηκε κανένα νέο κρούσμα, μετά από τέσσερις μέρες που είχαμε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ....
  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 192 επισκέπτες