Στο Δήμο Σερρών από την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με Απόφαση της Δημάρχου Σερρών κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα αναστέλλεται η λειτουργία της ολοήμερης βάρδιας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού).

Σε μαζικές συμβολικές παραιτήσεις προχωρούν γιατροί του Νοσοκομείου Σερρών σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους στην Παθολογική Κλινική, η οποία απέμεινε  με πέντε γιατρούς και παράλληλα να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σερρών και της 4ης ΥΠΕ να μετακινηθεί  για να εφημερεύσει την Παρασκευή στο Νοσοκομείο της Δράμας ένας παθολόγος.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις από την επικράτηση των υψηλών θερμοκρασιών, λόγω καύσωνα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών ενημερώνει τους πολίτες ότι, είναι διαθέσιμες  οι κλιματιζόμενες αίθουσες:

Σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών προχωρούν την Πέμπτη στις 9 το πρωί οι Νοσοκομειακοί γιατροί του ανώτατου νοσηλευτικού ιδρύματος Σερρών, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ:
Σας ενημερώνουμε ότι η διακοπή υδροδότησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, λόγω της αναγκαίας επισκευής βλάβης στο πρωτεύον δίκτυο ύδρευσης, παρατείνεται έως τις πέντε το απόγευμα (17:00’).

Με ανοιχτή επιστολή του ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Σερρών καταγγέλλει καταστρατήγηση των πολεοδομικών διατάξεων και των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (665/2012 και 75/2017) στους δημόσιους χώρους της πόλης των Σερρών.

Στις 19/02/2024 αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου μας συναντήθηκε με τη νέα Δήμαρχο Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάνγκα. Μεταξύ άλλων θεμάτων, ο σύλλογος μας αναφέρθηκε εκτεταμένα στα πολλά και διογκούμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κινητικά ανάπηροι κατά τη μετακίνηση τους στην πόλη των Σερρών, κάνοντας χρήση του αναγκαίου ατομικού εξοπλισμού τους (ηλεκτρικό αμαξίδιο, κα.).

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 13/5 και θα διαρκέσουν ως τις 31 Μαΐου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις των μαθητριών και μαθητών που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου σχολικού έτους 2024-2025. Στις εξετάσεις μπορούν να λάβουν μέρος οι απόφοιτοι όλων των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Σερρών.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 391 επισκέπτες