Παγκοσμίως το Face App, η εφαρμογή που σου επιτρέπει να δεις πώς θα είσαι στα γεράματα βάζοντας απλά μια φωτογραφία σου, έχει μετατραπεί σε trend.

Με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την απομάκρυνση των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης τοποθετήθηκαν πασαλάκια στην οδό Ερμού, στο κέντρο των Σερρών.

Μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τηλεφωνικής επικοινωνίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί νέα παράταση ενός μήνα για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στα γραφεία κτηματογράφησης του Νομού, όπου η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 17 Ιουλίου 2019.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 11/16-07-2019) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.

Παραδόθηκε την Δευτέρα το κομμάτι της κεντρικής οδικής αρτηρίας Ερμού από τη συμβολή της με τη Βασιλέως Βασιλείου έως την οδό Τσαλοπούλου, αφού ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση, η ασφαλτόστρωσή της οδού καθώς και οι διαβάσεις.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 13/12-07-2019), που ισχύει από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019 μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το ΕΒΕΣ συνεργάζονται για ακόμη μια χρονιά στο πλαίσιο της SEREXPO ,αυτή τη φορά στοχεύοντας στην ανάδειξη της πλούσιας τοπικής μας γαστρονομίας.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη (10/7/2019)λίγο πριν τις 8 απόγευμα, στο 31ο χλμ στο Κάθετο Άξονα Σερρών – Θεσσαλονίκης, όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 8/09-07-2019), που ισχύει από την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 319 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200