Πάνω από 10 πρόστιμα επέβαλε σε πολίτες που βρέθηκαν στο στρατόπεδο Παπαλουκά η τροχαία Σερρών η οποία πραγματοποιεί ελέγχους που αφορούν στην άσκοπη μετακίνηση. Τα πρόστιμα αυτά “έπεσαν” μόλις σε μισή ώρα καθώς πολλοί ήταν αυτοί που παρακουσαν τους κανόνες και επέλεξαν το στρατόπεδο για την πρωινή τους βόλτα.

Σε εννέα ανέρχονται, μέχρι στιγμής, τα κρούσματα του κορωνοϊού στην περιοχή των Σερρών. Το τελευταίο κρούσμα αφορά σε 36χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών με πνευμονία.

Ακόμη δεν ξεκίνησε να λειτουργεί η Δομή στο “Κλειδί” και είχαμε το πρώτο επεισόδιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, Αφγανός φέρεται για ασήμαντη αφορμή να επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε γυναίκα, πιθανότατα διαφορετικής εθνικότητας, και να της προκάλεσε αμυχές.

Τη διάθεση των ξενοδοχείων για το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων, σε περίπτωση που χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα, ζητά ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αντώνης Αντωνιάδης.

Δυο σκηνές εχει στήσει ο στρατός, στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με σκοπό την υποδοχή παιδιών που μπορεί να είναι πιθανά κρούσματα κορονοϊού, έτσι ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά.

Μπορεί ο Ν.Σερρών να άργησε λίγο να μπει στο χάρτη των κρουσμάτων Κορονοϊού αλλά αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην 11η θέση με 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα 

Πέρα από τα καθήκοντα τους, οι πυροσβέστες οφείλουν να διατηρούν το αξιόμαχο τους, έτσι ώστε να δύναται να προσφέρουν τα μέγιστα προς την πολιτεία. Σε αυτό το πλαίσιο, η Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών, με πρωτοβουλία του επικεφαλή της, Πύραρχου Σωτήριου Δημητράκη, μερίμνησε για την ασφάλεια του προσωπικού από τον ιό Covid-19 και προέβη σε σειρά προληπτικών μέτρων.