Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Δήμος Σερρών: Σύμβαση για αδειοδότηση 12 Δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Τη σύμβαση του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.99/2017» υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα με τον...

serreslife

Την παραμονή του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικείμενων στο ΤΕΙ Σερρών ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, οι σπουδαστές του Τμήματος. «Το σχέδιο "Αθηνά" προβλέπει την απορρόφηση της σχολής μας είτε από το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΑΤΕΙ Λάρισας στο παράρτημα Καρδίτσας, είτε από το τμήμα Σχεδιασμού και Παράγωγης Ενδυμάτων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο παράρτημα του Κιλκίς. Το τελευταίο θα μετονομασθεί από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος σε Τμήμα Έτοιμου Ενδύματος και Κλωστοϋφαντουργίας», επισημαίνουν οι σπουδαστές του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ομοιότητα με τα γνωστικά αντικείμενα των άλλων δύο σχολών. Οι σπουδαστές ζητούν, μεταξύ άλλων, τη διατήρηση του τίτλου του πτυχίου τους, την παραμονή του τμήματος στο ΤΕΙ Σερρών και την αυτονομία της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών.

Οι σπουδαστές χαρακτηρίζουν ανορθόδοξο το σχεδιασμό για τη σχολή τους υποστηρίζοντας πως «ο υγιής νους επενδύει στο μέλλον» και δεν τσαλακώνει τα όνειρα εκατοντάδων νέων λόγω κακής διαχείρισης δεδομένων.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν οι σπουδαστές για την προβολή του ζητήματος



Πηγή: agelioforos.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 248 επισκέπτες