Ένταση επικράτησε σήμερα στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών) μεταξύ των φοιτητικών παράταξεων, όπου διεξάγονται οι φετινές φοιτητικές εκλογές.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αρνήθηκε να τοποθετήσει κανονικά παραβάν για τις εκλογές στο ΤΕΙ» καταγγέλλει η Πανσπουδαστική.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης – καταγγελίας έχει ως εξής:

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο που έχει αναλάβει να επιτελέσει στις φοιτητικές εκλογές και γενικότερα στο φοιτητικό κίνημα.
Σήμερα λοιπόν το πρωί, οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αρνήθηκαν να προχωρήσουν στην τοποθέτηση εκλογικού παραβάν με βάση και τον κανονισμό των εκλογών, προσπαθώντας έτσι να υποβαθμίσουν και να υπονομεύσουν τη διαδικασία από τη μια, και να τραμπουκισουν τους φοιτητες που θα έρθουν να ψηφίσουν από την άλλη.
Αυτοί είναι άλλωστε που κατάντησαν τον φοιτητικό σύλλογο σήμερα ένα φάντασμα, αυτοί είναι που θέλουν τον φοιτητή άβουλο ον, που δεν θα διεκδικεί τίποτα και θα λέει και ευχαριστώ από πάνω. Είναι αυτοί που καταστρέφουν κάθε είδους προσπάθεια για πάλη και διεκδίκηση.
Δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν το σύλλογο έρμαιο των αποφάσεων τους!
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε τώρα την ανατροπή!
Γύρισε τους την πλάτη και ψήφισε ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΣ, για να υπάρχει αύριο ένας σύλλογος που θα βάζει μπροστά τις ανάγκες του φοιτητή και θα παλεύει καθημερινά για αυτες.

Διαβάστε επίσης:

  • 1350 φοιτητές τη νέα χρονιά στο ΤΕΙ Σερρών Έτοιμο να φιλοξενήσει πάνω από 1350 φοιτητές είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το ΤΕΙ Σερρών το οποίο πλέον έχει μετονομαστεί σε διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Όσοι...
  • Ολοκληρώθηκε το 4o Ηackathon Serres 2019 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4o Serres Hackathon με θέμα «Web Attack Mining» το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2018 στο ΤΕΙ Κ.Μ. (Σέρρες) που διοργανώθηκε α...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 206 επισκέπτες