Διήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο σύλλογος «Γιορτή Τέχνης Φίλων ΕΡΤ Σερρών» το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου στους πεζόδρομους Π.Τσαλδάρη και Χατζηιακώβου στην πόλη των Σερρών.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο στις 4 το απόγευμα με την λειτουργία των εργαστηρίων κατασκευής αποκριάτικων κατασκευών και καρνάβαλου, στις 6.30 θα παρουσιαστεί η μουσική ομάδα με κρουστά « Παρακρούστες» , θα ακολουθήσει το μουσικό συγκρότημα Βουκολική Διαταραχή, ενώ στις 10 είναι προγραμματισμένος υπαίθριος χορός από τους Los Magaleros –DJ Λάκης Κοτανίδης και οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με τον DJ Δημήτρη Στεφανίδη στις 11 το βράδυ.

Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα ξεκινά η λειτουργία των εργαστηρίων κατασκευής αποκριάτικων κατασκευών και βάψιμο του καρνάβαλου, στις 6.30 θα παρουσιαστεί το Γαϊτανάκι από το «Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών» και θα ακολουθήσει το μουσικό συγκρότημα: Μπαλταφάν Wadding Band και στις 9.30 θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με το κάψιμο του καρνάβαλου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του έργου ‘’Νεανικές Δράσεις’’ του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας- Θράκης) και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Διαβάστε επίσης:

  • Τα γενέθλια του Καραγκιόζη στις Σέρρες Όλα έδειχναν πως η ημέρα των γενεθλίων του πρωταγωνιστή μας θα είναι χαρούμενη και χορταστική. Ένα άτυχο συμβάν όμως αλλάζει την ροή των πραγμάτων και ο λαϊκ...