serreslife

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκε ομάδα 5 Σερραίων που επισκέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/7) την περιοχή του Ομαλού Θρακικού προκειμένου να περάσει ένα χαλαρό Σαββατόβραδο στην φύση. Ωστόσο αντί αυτού έπεσαν σε επισκέπτη από έναν άλλο πλανήτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που μας απέστειλαν οι αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό έλαβε μέρος αργά στις 2 τα ξημερώματα. Αφού είχαν ολοκληρώσει το μπάρμπεκιου που πραγματοποίησαν έξω από το χωριό κάθισαν γύρω από την φωτιά και συζητούσαν για διάφορα θέματα όταν η προσοχή τους έπεσε σε ένα λαμπρό αντικείμενο που διέσχιζε τον ουρανό. Το αντικείμενο όπως μας αναφέρουν οι Σερραίοι είχε ημισφαιρικό σχήμα και άλλαζε χρώματα πολύ γρήγορα ενώ ήταν εντελώς αθόρυβο. Το όλο περιστατικό διήρκεσε λιγότερο από μισό λεπτό καθώς το ΑΤΙΑ επιτάχυνε αμέσως με κατεύθυνση την Βουλγαρία.

Το Ser Res Publica οφείλει για ακόμη μία φορά να επενθυμήσει πως δεν υποστηρίζει αλλά ούτε απορρίπτει τα λεγόμενα των συμπολιτών μας απλό παρουσιάζει τα γεγονότα στο πλαίσιο της ελευθερίας του τύπου.

από Καγιογλίδης Παναγιώτης

Διαβάστε επίσης: