Ο 39χρονος οδηγός μηχανής που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο στην οδό Απόλλωνος στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, ήταν διανομέας ταχυφαγείου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, συγκρούστηκε χθες βράδυ με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 39χρονος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Ο άτυχος διανομέας φαγητού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης
Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ζητά την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.

«Αναμένουμε να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος και θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, να αποδοθούν οι ευθύνες στο ακέραιο σε όσους είναι υπαίτιοι. Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε για άλλη μια φορά όλα αυτά που έχουν κοστίσει την ζωή σε πάνω από 50 συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια. Την ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας και την ακόρεστη όρεξή των μεγάλων εταιριών του κλάδου να μας ξεζουμίσουν μέχρι τελικής πτώσης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα για αύριο στις 10:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 176 επισκέπτες