Δωρεάν Μαστογραφία θα παρέχεται από το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία σε εξήντα (60) γυναίκες ημερησίως από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου.


Η συγκεκριμένη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Επιμελητηρίου Σερρών εντάσσεται στο Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της 5ης SEREXPO 2019, 25-29 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 25 έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου & ώρες 09:00 – 19:00, στο χώρο διεξαγωγής της 5ης SEREXPO, δηλαδή στο Στρατοπέδου του Κολοκοτρώνη και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «ΥΓΕΙΑ & ΠΡΟΛΗΨΗ».

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 23210 99744, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.Διαβάστε επίσης:

  • Γιατί δεν λειτούργησε το τρενάκι στη Serexpo Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν λειτούργησε τελικά το τουριστικό τρενάκι στη 5η ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 224 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200