Την ανάγκη ένταξης των δύο προτεινόμενων πράξεων για τη δημιουργία Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου στις Σέρρες και στο Σιδηρόκαστρο, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ κ. Χρήστος Μέγκλας, σε επιστολή που απέστειλε προς τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιαννακίδη.

Ο κ. Μέγκλας επισημαίνει στην επιστολή πως «ο Ν.Σερρών , χρήζει ειδικής αντιμετώπισης και έμπρακτης ενίσχυσης, δεδομένου του θλιβερού του προνομίου, εξαιτίας πολλαπλών προβλημάτων, να κατατάσσεται στην τελευταία θέση ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μεταξύ του συνόλου των Νομών της χώρας».

Παράλληλα τονίζει πως η δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» είναι πραγματική ευκαιρία και όχημα καθοριστικής σημασίας για την τοπική οικονομία των δύο μεγαλύτερων αστικών ιστών του Νομού (Σερρών και Σιδηροκάστρου), ζητώντας την αρωγή και άμεση στήριξη του κ. Υφυπουργού για να ενταχθούν οι δύο αυτές προτάσεις στο επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Γιατί δεν λειτούργησε το τρενάκι στη Serexpo Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν λειτούργησε τελικά το τουριστικό τρενάκι στη 5η ...
  • Συνέντευξη Τύπου για την Serexpo 2019 (Video) Πρόσκληση στους Σερραίους να στηρίξουν την 5η Serexpo απεύθυναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος σε ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 280 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200