Λένε, πως η «εξουσία» φθείρει τους πολιτικούς. Ισχυρίζονται ότι η καθημερινότητα σκοτώνει την εικόνα τους, τα ποσοστά της επιτυχίας τους είναι συνήθως αντιστρόφως ανάλογα με το χρόνο παραμονής τους στην πολιτική σκηνή. Μοναδική περίπτωση, που η αξία του πολιτικού ανδρός πολλαπλασιάζεται μέσα στο χρόνο είναι αυτή του υποψήφιου Δημάρχου Σερραίων, Στέφανου Φωτιάδη. Το πέρασμά του πρώτα από την Κοινότητα Λευκώνα, αργότερα από το Δήμο Λευκώνα και τέλος από τη Νομαρχία Σερρών σηματοδότησε την πολιτική σκηνή του τόπου. Η ηχηρή του παρουσία και η κατάθεση έργου από όποιο μετερίζι κι αν πέρασε, είναι τα διαπιστευτήριά του για την προοπτική της επιτυχίας του και από τη θέση του Δημάρχου.

Η «εφευρετικότητα» των υποψηφίων στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές συνεχίζει να εκπλήσσει τους ψηφοφόρους. Και αυτό γιατί οι υποψήφιοι κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να μείνουν… αλησμόνητοι και να διεκδικήσουν όσο γίνεται περισσότερες ψήφους.

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Σερρών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της  Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε ο επικεφαλής της Σωτήρης Αβραμόπουλος.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία,  σε μαζικότητα και ενθουσιασμό, η εκδήλωση της «Συμμαχίας Σερραίων» για την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης και των υποψηφίων του συνδυασμού.

Κύριοι, το Σωματείο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών, σας καλεί να τοποθετηθείτε στα παρακάτω θέματα που αφορούν κατά βάση τους Επαγγελματίες του κλάδου αλλά και γενικότερα την κοινωνία και την οικονομία του τόπου μας.

Τους έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», παρουσίασε, το απόγευμα της Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, δήμαρχος Ηράκλειας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, τόνισε κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του:

Η Λαϊκή Συσπείρωση οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματός της και του ψηφοδελτίου της την Κυριακή 14/4/2019 στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ).

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΚΑΔΗΣ
ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ
ΔΗΜΟΥ
Πασχαλινά Τουντζής
antallaktikaonline 300x200