Αγαπητέ κύριε Γιάντσιο Ιωάννη,

Εκλογές θα έχουμε ξανά σε τέσσερα χρόνια το να αναλώνεστε από τώρα ρίχνοντας λάσπη προς το πρόσωπο μου θεωρώ ότι  κάνει ζημιά  μόνο στον ίδιο σας  τον εαυτό και καθιστά το κόμμα μας αναξιόπιστο.

Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετέλεσαν και αυτοί με την ψήφο τους ώστε το νεοσύστατο κόμμα ΜέΡΑ25, να μπει στη Ελληνική Βουλή.

Έχοντας ξεπεράσει τις 2.500 ψήφους και κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού Σερρών για το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Κώστας Οικονόμου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Συμπολίτες/σσες των Σερρών, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 3800 Σερραίοι και Σερραίες με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, καθαρό, με σθένος και αξιοπρέπεια.

Ο Σερραίος βουλευτής κ. Κώστας Καραμανλής, όπως είχαμε προαναγγείλει, αναλαμβάνει χρέη υπουργού στο νευραλγικό και ιδιαίτερα σημαντικό για νομό Σερρών υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων για τη σταυροδοσία των υποψηφίων Βουλευτών στην Π.Ε. Σερρών.