Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής σας προσκαλεί στην κεντρική του εκδήλωση για τα εθνικά θέματα, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 20:30 στο ξενοδοχείο ELPIDA Resort (Κοιλάδα Αγ.Αναργύρων,Σέρρες)

Διαδοχικές συναντήσεις με τους συνεργάτες , εργαζομένους , τμηματάρχες και προϊσταμένους της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Σερρών είχε την Δευτέρα 24 Ιουνίου ο υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Τόσιος Θ. Πασχάλης.

Θερμά υποδέχθηκαν κάτοικοι χωριών στην Π.Ε Σερρών τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Κωνσταντίνο Οικονόμου, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία και ο υποψήφιος με τη ΝΔ στις Σέρρες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τα μνημόνια, τα έργα υποδομών, τη συμφωνία των Πρεσπών, τα εργασιακά και το υπερταμείο

Το πρωί της Δευτέρας 24-6-2019 ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λασπάς Αναστάσιος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ν. Σερρών, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τη Διεύθυνση Δασών Ν. Σερρών.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά στα πολιτικά στελέχη, που αξιοποιεί, είναι η όρεξη για δουλειά. Η δυνατότητα να συνδυάζουν τη συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες παράλληλα με τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Ο Κωστής  Ιωαννίδης (Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Σερρών με το ΜέΡΑ25) ο άνθρωπος που ήταν ο πρωτεργάτης στο να γίνει  το Άγκιστρο Σερρών ένας από τους πιο διαδεδομένους εναλλακτικούς  προορισμούς στην Ελλάδα, είναι  ό ίδιος που έφερε πριν δέκα χρόνια τους πρώτους Ρουμάνους τουρίστες στην περιοχή των Σερρών οι όποιοι σήμερα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι από τους ξένους τουρίστες με σταθερά αυξανόμενη προσέλευση  στον Νομό μας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες. Αποφοίτησα από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών και συμμετείχα στον πρώτο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ(1995) που με οδήγησε να υπηρετώ αρχικά ως Επιθεωρήτρια Εργασίας(1996-1999) και μετέπειτα ως Ελέγκτρια Ανωνύμων Εταιρειών στην περιφέρεια Αττικής με μακρά εμπειρία σε διαφορετικές και απαιτητικές θέσεις.

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙ.ΝΑΛ Κωνσταντίνος Οικονόμου.

ΛΑΣΠΑΣ
ΛΙΟΥΤΑ
antallaktikaonline 300x200