Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών αποτελεί μέρος του Πανελλήνιου Δικτύου Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης σε γυναίκες θύματα έμφυλης βίας ή/και γυναίκες που έχουν υποστεί/υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019. Το σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου, στις 2μ.μ.

Μεγάλη ταλαιπωρία από τα έργα στην οδό Ερμού και Δ. Σολωμού έχουν υποστεί οι επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι εδώ και περίπου τρεις μήνες έχουν χάσει πάνω από το 30% των εσόδων τους.

Σε συνέντευξή τύπου που παραχωρήσαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χράπας Παντελής την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, παρουσίασαν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που προμηθεύτηκε ο Δήμος Σερρών για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Σε κλιματιζόμενους χώρους στo Α ΚΑΠΗ , στο αμφιθέατρο της ΔΕΥΑΣ, στα Δημοτικά και Κοινοτικά διαμερίσματα σε κλιματιζόμενους χώρους π.χ. πρώην αίθουσες κοινοτήτων, θα φιλοξενεί ο Δήμος Σερρών όσους δημότες το επιθυμούν και συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες, στο πλαίσιο της προστασίας τους από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Μετά από δυο χρόνια και διαδικασίες διαγωνισμού ο δήμος Σερρών παρέλαβε την Πέμπτη τα τρία από τα τέσσερα ηλεκτροκίνητα οχήματα στην διεύθυνση καθαριότητας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην έκτακτη συνεδρίαση της 1-7-2019  και με την 429/2019 απόφαση του αποφάσισε κατά πλειοψηφία  την «Έκδοση ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του τέως Δημάρχου Σερρών Ανδρέα Ανδρέου».

Με απόφαση που έλαβε την 26/06/2019 το Δ.Σ. της Επιχείρησης, η Δ.Ε.Υ.Α.Σ., σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν γίνει καταγραφή των υδρομέτρων μέσα στην προβλεπόμενη περίοδο (4μηνο), θα προχωρά στην έκδοση πρόσθετου λογαριασμού για το επιπλέον χρονικό διάστημα, στον οποίο η κλίμακα θα ξεκινά εκ νέου από την αρχή και θα περιέχει μόνο τιμολόγηση ύδρευσης, ειδικό τέλος 80%, τέλος αποχέτευσης (όπου υπάρχει) και περιβαλλοντικό τέλος, καθώς και ΦΠΑ, όπως αυτά επιβάλλονται από την κείμενη νομοθεσία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών φιλοξενεί την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Εφήβων για την προετοιμασία της ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 που θα διεξαχθεί στον Βόλο από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 313 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200