Ο Δήμαρχος Σερρών ορίζει την κα Σταυρούλα Αρβανίτη-Αγιαννίδου ως Αντιδήμαρχο «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ» και κατά τόπον Αντιδήμαρχο στη Δημοτική Ενότητα Σκουτάρεως, της μεταβιβάζει τις παρακάτω τοπικές και καθ’ ύλην αρμοδιότητες των αντικειμένων της για ολόκληρο το Δήμο Σερρών:

Νέα αναβαθμισμένη όψη αποκτά η στοά του δημαρχείου Σερρών με την επικείμενη ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης πλίνθων. Πρόκειται για ένα «ταλαιπωρημένο» σημείο, που μέχρι πριν από λίγο καιρό, λόγω της ιδιομορφίας του και ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες χρησίμευε κι ως εναλλακτικό αποχωρητήριο!

Χάρη στις υποδομές της ΔΕΥΑ Σερρών και στην επιστημονική φροντίδα των ανθρώπων της οι πολίτες του διευρυμένου δήμου Σερρών έχουν άφθονο καθαρό νερό. Δεδομένο; Διόλου! Περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον πλανήτη δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και η κατάσταση χειροτερεύει. Απόδειξη; Φέτος για την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού το πρόταγμα του ΟΗΕ έχει τον τίτλο:

Εκατόν τριάντα πέντε μαθητές από το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο Γυμνάσιο Σερρών, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, παρακολούθησαν την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στο χώρο εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., από τις 11.00πμ - 13.00μμ, το πρόγραμμα εκπαίδευσης του «Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς», «Κάν’ το σωστά». Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι μαθητές μέσα από προβολή videos ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τα κύρια αίτια, τα στατιστικά, τα αποτελέσματα των τροχαίων δυστυχημάτων και την ασφαλή οδήγηση.

“Μετά τις παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα δημοτικά σχολεία 5ο και 20ο (προυπολογισμού 600.000), στα δημοτικά κτίρια Δημαρχείο – Κολυμβητήριο - Κλειστό γυμναστήριο(προυπολογισμού 600.000) και την έγκριση χρηματοδότησης 400,000 για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Λύκειο Προβατά, εγκρίθηκε για τον Δήμο Σερρών από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020, η χρηματοδότηση 1.000.000 για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα δημοτικά σχολεία 12ο και 9ο”.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 252 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200