Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πρόβλημα με την στεγανότητα της στέγης του κολυμβητηρίου της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι , αφού ξηλώθηκαν τα ασφαλτοπανα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την χρηματοδότηση του νέου κολυμβητηρίου, η οποία συνεχίζεται, καθώς ειναι εξασφαλισμένη και το εργο θα υλοποιηθεί απρόσκοπτα», διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε, την Πέμπτη το μεσημέρι, στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Υπογράφηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο και τον ανάδοχο, η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης ΔΕ Λευκώνα» προϋπολογισμού 4.675.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ένσταση στο αρμόδιο Εκλογοδικείο κατά των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Σερρών κατέθεσε o συνδυασμός «Συμμαχία Σερραίων» του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Με κύρια θέματα την κατάργηση ή μη Δημοτικών Νομικών Προσώπων του Δήμου Σερρών βάσει του ν.5056/2023 και τις προτάσεις ονοματοδοσίας πάρκων θα συνεδριάσουν την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στις 14.30, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 556 επισκέπτες