Ενημερωτική εκδήλωση του δήμου Σερρών με θέμα «Εμβολιασμός Ενηλίκων για Υγιή και Ενεργό Γήρανση», πραγματοποιήθηκε στο Κτήριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ του Δήμου την 6η Νοεμβρίου 2019.

Ερωτηματικά για τη νομιμότητα των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στο έργο καλλωπισμού της πλατείας Ελευθερίας εγείρονται από την επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» κ. Αριάδνης Παπαφωτίου.

Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι για την εξυπηρέτηση των δραστηριοποιούμενων στην λαϊκή αγορά των Σερρών καθώς και των πολιτών που την επισκέπτονται τοποθετήθηκαν χημικές τουαλέτες επί των οδών Ιερολοχιτών και Παλαιολόγου.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών το μήνα Νοέμβριο, θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη δράση ευαισθητοποίησης με τίτλο «Ο Δρόμος της Έμφυλης Βίας», τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

Με μεγάλη επιτυχία, και με τη συμμετοχή εκατοντάδων Σερραίων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, ο 35ος Γύρος της Πόλης των Σερρών, που διοργανώθηκε απ' την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών.

Εδώ και λίγες μέρες, ο στόλος της Διεύθυνσης Καθαριότητας έχει ενισχυθεί με τέσσερα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα, μικρού μεγέθους, τα οποία συμβάλουν στη συλλογή-μεταφορά, την εκφόρτωση απορριμμάτων και την πλύση, τοπικά, οδών του κέντρου της πόλης.

Με κυριότερα θέματα τον ορισμό συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 3852/2010 , την συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Σερρών και την έγκριση απασχόλησης εποχικού προσωπικού επί δίμηνο για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών, θα συνεδριάσουν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στις 7 μ.μ. , τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν 44 θέματα.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 276 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200