Οι γάμοι του χειμώνα έχουν έναν μοναδικό ρομαντισμό και μαγεία που αντικατοπτρίζονται σε κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης. Αν για τον στολισμό της εκκλησίας, τη δεξίωση και την επιλογή των βερών έχετε κανονίσει τα πάντα, μια από τις σημαντικές επιλογές που πρέπει να γίνουν από την πλευρά του κουμπάρου, είναι τα στέφανα γάμου. Τα στέφανα πρέπει να ανταποκρίνονται στην εποχή και τον καιρό, δημιουργώντας μια αρμονική χειμερινή σύνθεση.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη συζήτηση στην πόλη για την κατάσταση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου που βρίσκεται εντός του Κεντρικού Πάρκου των Σερρών.

ή μήπως και τα τρία μαζί;;
Μια μεγάλη αυτοδιοικητική πορεία που ξεκίνησε το 2011 (με τη θέση του Προέδρου Σκουτάρεως) και όμοια της πρέπει να ψάξουμε πολύ σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας να δούμε αν υπάρχει γιατί 4 χρόνια Πρόεδρος και 3 στα 3 σερί Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος με 3 διαφορετικούς Δημάρχους δεν ξέρουμε αν ξανάγινε!

Τι είναι αυτό που σε ώθησε για αυτήν τη συμμετοχή;

Είναι αυτό που συμβαίνει στο Δήμο μας. Η απραξία και η νωθρότητα που έχει επικρατήσει.

Γράφει ο Κουφοτόλης Α. Νικόλαος (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΕΝΤΟΣ)

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση όλοι γνωρίζουν ότι έχει μια κυρίαρχη αποστολή. Να υπηρετεί, να αναδεικνύει και να θέτει προτεραιότητες, ορθής διαχείρισης  της καθημερινότητας και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη βάση μιας ολοκληρωμένης ατζέντας. Ενός προγράμματος συγκεκριμένου με άμεσο αντίκτυπο στον πολίτη.  

Γνωστοί, φίλοι, κάτι ξαδέρφια κάτι μπατζανάκια, επενδυτές, αγωνιούν μη τυχόν και αποδειχθεί ότι ο Δήμαρχος Σερρών δεν έπραξε τα δέοντα για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Κοιλάδας και βρεθεί σε θέση απολογούμενου παραμονή εκλογών, σε γονείς, αθλητές, παιδιά, προπονητές ακόμη και στο κυλικείο.

Ο Δήμαρχος την τετραετία που φεύγει, μου εμπιστεύθηκε καίριες θέσεις και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και τους ανθρώπους του Δήμου και κυρίως της Τεχνικής Υπηρεσίας ολοκληρώσαμε και δρομολογήσαμε σημαντικά έργα για τον Δήμο Σερρών με κυριότερα τα παρακάτω:

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 430 επισκέπτες