Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, όμοιας της οποίας δεν έχει ξαναγίνει στα 58 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, ο Πανσερραϊκός παρουσίασε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ σε μια χρονιά που τα «λιοντάρια» θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Περισσότεροι από 5000 Σερραίοι όλων των ηλικιών, που  πήγαν στο Δημοτικό γήπεδο με μεγάλο κίνητρο για αυτούς  να ακούσουν το ίνδαλμά τους, Κωνσταντίνο Αργυρό, που τραγούδησε αμέσως μετά την εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας, δημιούργησαν κλίμα ενθουσιασμού για τους «κόκκινους»,  χειροκρότησαν παίκτες, προπονητές και πρόεδρο και ευχήθηκαν η επόμενη φιέστα να είναι στον ίδιο χώρο, την Άνοιξη για την άνοδο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Σοφιάνα Αβραμάκη ενώ ολοκληρώθηκε με τη ρήξη δεκάδων πυροτεχνημάτων στον Σερραϊκό ουρανό.

«Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος βλέποντας μετά από πολύ καιρό τόσο κόσμο στο γήπεδο. Αυτό που είχαμε ζήσει παλιότερα, τις μεγάλες στιγμές της ομάδας. Αναλάβαμε την ομάδα σε μια δύσκολη εποχή, με τον κορονοϊό, με τον κόσμο να περνάει δύσκολα, με τα γήπεδα να αδειάζουν. Κάναμε εγκαταστάσεις, δημιουργήσαμε φέτος μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να πούμε ότι ο Πανσερραϊκός επέστρεψε» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκος Τάσος Καζίας που υπογράμμισε ότι με τις βάσεις που έχουν μπει ο Πανσερραϊκός δεν θα επιστρέψει πίσω στα δύσκολα χρόνια.

«Στόχος είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Να γυρίσει ο Πανσερραϊκός εκεί που ανήκει. Με σταθερά βήματα όμως, με υπομονή και επιμονή» τόνισε ο κ. Καζίας που ευχήθηκε αυτός ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα όλη τη χρονιά.

Μετά την παρουσίαση της ομάδας ακολούθησε η συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμο» είπε ο Γιάννης Μυστακίδης που υπογράμμισε ότι αυτό που βλέπει στην ομάδα είναι κάτι διαφορετικό και οφείλετε στην καλή δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση του συλλόγου. Όσο για την εκδήλωση ο πολύπειρος επιθετικός είπε ότι πρώτη φορά είδε κάτι τέτοιο και αυτό οφείλετε στον πρόεδρο της ομάδας. «Ελπίζω όλη η χρονιά να κυλήσει με χαρές όπως και σήμερα» είπε ο Αλέξανδρος Ζέρης που υπογράμμισε ότι γίνονται πολλά και μεγάλα πράγματα στην ομάδα και με τις μεταγραφές που έχουν γίνει έχει ενισχυθεί πάρα πολύ για να διεκδικήσει την άνοδο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...