Trencin 8-10/11/2019   Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας που συνοδεύτηκε με μετάλλιο αυτήν την φορά επί Σλοβακικού εδάφους.

Badminton Europe
Slovac Junior International
3η η Σωτηρίου στο απλό
Άλμα 10 θέσεων στην Ευρώπη (Νο 10)και 15 θέσεων στον Κόσμο ( Νο 39)

Στο Trencin μεταφέρθηκε αυτήν την εβδομάδα το Circuit  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας όπου στα κορίτσια συμμετείχαν τα 5 από το Τοπ 10 της Ευρώπης ανάμεσά τους και η Νο1 Ολλανδή Amy Tan ( που κέρδισε και το τουρνουά ). Η Σωτηρίου μετά το Παγκόσμιο του Καζάν ( όπου έκανε μια νίκη , έφτασε στις 64 και έχασε δύσκολα από Δανή αθλήτρια ) έκανε το παν για να φτάσει στον τελικό αλλά έπεσε στην Γερμανίδα Thuc Phuong NGUYEN στον ημιτελικό όπου έγινε μεγάλη μάχη και η νίκη κρίθηκε στο 3ο γκειμ . Το σκορ ήταν 21-16 , 18-21 και 18-21 . Για να φτάσει εκεί απέκλεισε κατά σειρά Σλοβάκα , Δανή , Ρωσίδα και Τσέχα αθλήτρια .

Εξαιρετικός και ο Κιοσσές Ραφαήλ που έχασε οριακά την είσοδο στους 32 από Τσέχο αθλητή με σκορ 21-14,14-21,21-23

Slovac Juth International U 15
Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των μικρότερων αθλητών ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ συμμετείχε με 3 αθλητές οι οποίοι ήταν μικρότεροι και φυσικά πήραν πολύτιμες εμπειρίες στα απλά και διπλά όπου έπαιξαν . Αυτοί ήταν οι Ρακιτζής Βασίλειος , Κουτσούρη Ευαγγελία και η Καντζόγλου Μαρία.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στο εσωτερικό με το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Εφήβων που θα γίνει στο Σιδηρόκαστρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16,17 Νοεμβρίου .

Ευχαριστούμε για την διαρκή στήριξη στην ομάδα μας τους :
Μηλούση Θάνο Ιατρό
Γκαβανόζη Χρήστο Φυσιοθεραπευτή
Καννά Θοδωρή Γυμναστή
Δήμο Νίκο  Διαιτολόγος

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 203 επισκέπτες