Trencin 8-10/11/2019   Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας που συνοδεύτηκε με μετάλλιο αυτήν την φορά επί Σλοβακικού εδάφους.

Badminton Europe
Slovac Junior International
3η η Σωτηρίου στο απλό
Άλμα 10 θέσεων στην Ευρώπη (Νο 10)και 15 θέσεων στον Κόσμο ( Νο 39)

Στο Trencin μεταφέρθηκε αυτήν την εβδομάδα το Circuit  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας όπου στα κορίτσια συμμετείχαν τα 5 από το Τοπ 10 της Ευρώπης ανάμεσά τους και η Νο1 Ολλανδή Amy Tan ( που κέρδισε και το τουρνουά ). Η Σωτηρίου μετά το Παγκόσμιο του Καζάν ( όπου έκανε μια νίκη , έφτασε στις 64 και έχασε δύσκολα από Δανή αθλήτρια ) έκανε το παν για να φτάσει στον τελικό αλλά έπεσε στην Γερμανίδα Thuc Phuong NGUYEN στον ημιτελικό όπου έγινε μεγάλη μάχη και η νίκη κρίθηκε στο 3ο γκειμ . Το σκορ ήταν 21-16 , 18-21 και 18-21 . Για να φτάσει εκεί απέκλεισε κατά σειρά Σλοβάκα , Δανή , Ρωσίδα και Τσέχα αθλήτρια .

Εξαιρετικός και ο Κιοσσές Ραφαήλ που έχασε οριακά την είσοδο στους 32 από Τσέχο αθλητή με σκορ 21-14,14-21,21-23

Slovac Juth International U 15
Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των μικρότερων αθλητών ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ συμμετείχε με 3 αθλητές οι οποίοι ήταν μικρότεροι και φυσικά πήραν πολύτιμες εμπειρίες στα απλά και διπλά όπου έπαιξαν . Αυτοί ήταν οι Ρακιτζής Βασίλειος , Κουτσούρη Ευαγγελία και η Καντζόγλου Μαρία.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στο εσωτερικό με το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Εφήβων που θα γίνει στο Σιδηρόκαστρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16,17 Νοεμβρίου .

Ευχαριστούμε για την διαρκή στήριξη στην ομάδα μας τους :
Μηλούση Θάνο Ιατρό
Γκαβανόζη Χρήστο Φυσιοθεραπευτή
Καννά Θοδωρή Γυμναστή
Δήμο Νίκο  Διαιτολόγος

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...