Cyprus Junior Λευκωσία - 3η θέση στο Μικτό για την Ελλάδα
με τους Σωτηρίου Γραμματούλα /Κιοσσέ Ραφαήλ του ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Με εξαιρετικές εμφανίσεις και 1 μετάλλιο στις αποσκευές επιστρέφει από την Κύπρο η Ελληνική αποστολή . Με συμμετοχή 16 χωρών και 100 αθλητών ολοκληρώθηκε στην Λευκωσία την Κυριακή το άρτιο διοργανωτικά διεθνές της Κύπρου . Οι έλληνες αθλητές διεκδίκησαν 3 μετάλλια και κατάφεραν να επιστρέψουν τελικά με 1 χάλκινο στο μικτό . Αναλυτικά στο διπλό νεανίδων οι Σωτηρίου Γρ. / Λαμπριανίδου Θεο. Έχασαν στο τρίτο σετ με 21-19 από τις αθλήτριες της Κύπρου σε ένα ματς που διήρκησε 1 ώρα .



Αμέσως μετά ακολούθησε το απλό νεανίδων όπου η Σωτηρίου αν και καταβεβλημένη διεκδίκησε από την Ινδή αθλήτρια την είσοδο στα μετάλλια. Κέρδισε το πρώτο σετ με 21-17 και έχασε το 2ο μένοντας κυριολεκτικά από δυνάμεις με 21-8 . Ανέκαμψε στο 3ο και προηγήθηκε με 11-8 και 12-9 αλλά κάπου εκεί η Ινδή ανέβασε πάρα πολύ τον ρυθμό και κέρδισε με 21-15 . Στο μικτό οι Σωτηρίου Γρ. /Κιοσσές Ραφ. κέρδισαν μετά από 3 σετ τους Ρουμάνους και έτσι έφθασαν στον ημιτελικό όπου έχασαν οριακά 21-16 , 21-19 από τους Κύπριους .

Αξιοσημείωτη η απόδοση του Κιοσσέ Ραφαήλ που έφθασε στους 16 της διοργάνωσης και συνεχίζει να κάνει άλματα στην παγκόσμια κατάταξη . Σε συνδυασμό με το Junior της Κροατίας όπου συμμετείχε πριν 2 εβδομάδες και πέρασε στους 32 έφθασε από το 780 παγκόσμιας κατάταξης στο 200 !!



Η Σωτηρίου μετά από αυτό το Διεθνές αναμένεται να κερδίσει 30 θέσεις και να φθάσει στο 95 της παγκόσμιας κατάταξης .

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...