serreslife

Δυναμικό ξεκίνημα κάνει το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών που πλέον διαθέτει ανανεωμένη διοίκηση η σύνθεση της οποίας αποτελείται από νέους ανθρώπους με όρεξη και όραμα.

Το περιοδικό MEAT PLACE επικοινώνησε με το νέο πρόεδρο του Σωματείου, τον κ. Θεοφάνη Καμπούρη, ο οποίος μας μίλησε για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες κρεοπώλες σήμερα καθώς και για τις ενέργειες που πρόκειται να κάνει η νέα διοίκηση του Σωματείου για την στήριξη των συναδέλφων. Μας είπε σχετικά:

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στον κλάδο μας, όχι τόσο μεταξύ των κρεοπωλών, όσο από τις μεγάλες αλυσίδες κρεάτων και τα super market. Εμείς και εγώ προσωπικά θέλουμε να είμαστε όλοι οι συνάδελφοι ενωμένοι. Να βρούμε ποια είναι τα σημεία που μας ενώνουν, τα κοινά μας σημεία και πάνω σε αυτά να χαράξουμε μια πορεία όλοι μαζί. Να αποδείξουμε ότι ως επαγγελματίες είμαστε δυνατοί και δεν είμαστε είδος υπό εξαφάνιση. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Επιδιώκουμε τον υγιή ανταγωνισμό και όχι τον αθέμιτο και θέλουμε να πείσουμε τους καταναλωτές ότι προσφέρουμε ως επαγγελματίες τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα.

Γι’ αυτό το σκοπό ετοιμάζουμε μια ενημερωτική καμπάνια, στην οποία θα παρουσιάσουμε το νέο πρόσωπο του Σωματείου μας, που είναι ενωμένο και χαράζει κοινή πορεία μεταξύ όλων των μελών του. Θέλουμε να ενημερώσουμε για την ύπαρξή μας τους καταναλωτές και να γίνει κατανοητό σε αυτούς ότι εμείς είμαστε οι επαγγελματίες του κρέατος. Εμείς το επιλέγουμε, το διαχειριζόμαστε και το προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε και είναι στην τελική του μορφή, ένα σλόγκαν – μήνυμα προς τους καταναλωτές. Θα είναι σε έντυπη μορφή και σε αφίσες αλλά και σαν σήμα που θα το αναρτήσουν όλα τα μέλη μας στα κρεοπωλεία τους. Το ενημερωτικό έντυπο θα έχει όλες τις διευθύνσεις και τα ονόματα των συναδέλφων – μελών του Σωματείου μας και θα διατίθεται σε δύο σημεία μέσα στην πόλη των Σερρών. Το πρώτο θα βρίσκεται στην Πλ. Ελευθερίας για ένα τριήμερο. Μας έχει παραχωρήσει ειδικό χώρο ο Δήμος μας και θα είμαστε εκεί στις 11-12-13 Δεκεμβρίου. Η επόμενη ενέργεια μας θα είναι να παρουσιαστούμε ως Σωματείο στην πολυήμερη εορταστική εκδήλωση του Δήμου μας που ονομάζεται «Η Πολιτεία των Ευχών». Στα ξύλινα σπιτάκια – περίπτερα που συνθέτουν την πολιτεία θα είμαστε και εμείς από τις 17 Δεκεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου για να ενημερώνουμε τον κόσμο για το έργο και τις δράσεις μας.

Στις 2 Δεκέμβρη η Γ.Σ. του Σωματείου

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort (Εξόχων 12, Σέρρες) στις 7.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της Γ.Σ. θα ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας για τις παραπάνω ενέργειες που σας ανέφερα και επιπρόσθετα θα τους παρουσιάσουμε το νέο όραμα του Σωματείου μας και τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε για να ενωθούμε περισσότερο και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα του κλάδου μας.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόεδρος: Θεοφάνης Καμπούρης

Αντιπρόεδρος: Πέτρος Μπατσιβάρης

Γεν. γραμματέας: Παύλος Φαρμάκης

Ταμίας: Διαλεκτή Παυλάκη

Μέλος: Σταμάτης Μερετούδης

Μέλος: Κωνσταντίνος Κασάπης

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Σωματείου είναι: 23210 23236

Πηγή: meatplace.gr

Διαβάστε επίσης: