serreslife

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι Ομοσπονδίες Επαγγελματοβιοτεχνών  Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών, την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στην Καβάλα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ομοσπονδιών :

Διανύοντας την αποκορύφωση (ίσως;;;) της ανθρωπιστικής πλέον κρίσης που εξελίσσετε στην Χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας, η ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιήσει τοπικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης των μελλών μας ανά την Ελλάδα, με σκοπό να συσπειρωθούμε όλοι και να αντιδράσουμε στα βάρβαρα, αντιλαϊκά, εξουθενωτικά, αντισυνταγματικά και ότι άλλο χαρακτηρισμό θέλει ο καθένας να χρησιμοποιήσει για τα μέτρα που είναι στις πλάτες μας. Στην περιφέρεια μας η συγκέντρωση θα γίνει στην Καβάλα την Δευτέρα 24/11/2014 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας και *η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ θεωρείτε επιβεβλημένη!!!

Στο πλαίσιο αυτό και για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών μας, σας γνωρίζουμε ότι θα μισθωθούν λεωφορεία για την μεταφορά προς και από την Καβάλα. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως άμεσα και όχι αργότερα από την Τετάρτη 19/11/2014 να δηλώσετε ονομαστικά τη συμμετοχή σας στις τοπικές Ομοσπονδίες που ανήκετε, με σκοπό να μισθωθούν τα ανάλογα λεωφορεία. Σημειώστε ότι τα λεωφορεία θα μισθωθούν από τη ΓΣΕΒΕΕ μόνο στην περίπτωση που θα είναι γεμάτα, οπότε και *θα πρέπει στο λόγο μας να ήμαστε συνεπείς.*

Τέλος, στα πλαίσια ανάληψης των ευθυνών μας ως εκπρόσωποι των συναδέλφων μας και όχι ως πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι οι οποίοι καταλαμβάνουμε μόνο τις θέσεις και τίποτε άλλο, *ΜΑΣ καλούμε όλους* να συμμετέχουμε ενεργά τόσο στην συγκέντρωση στην Καβάλα την 24/11/2014, όσο δε και σε οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση ή δράση με σκοπό να αλλάξουμε επιτέλους την πολιτική που ασκείτε σε βάρος μας.

Συνάδελφοι τα ψέματα τελείωσαν από καιρό!!! Όποιος θέλει να λέγετε μέλος ΔΣ Σωματείου ή Συλλόγου ή Ομοσπονδίας θα πρέπει να είναι ενεργός. Οι υπόλοιποι να πάνε στα σπίτια τους και να καθηλωθούν στους καναπέδες τους. Να  μετρηθούμε και μια φορά για να δούμε τελικά πόσους υπερασπιζόμαστε, για πόσους τρέχουμε και αγωνιούμε.

Διαβάστε επίσης: