serreslife

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στις επάλξεις και να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ εμφανίζονται οι απολυμένοι και απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Σερρών, οι οποίοι διαμηνύουν σε όλους τους τόνους πως παραμένουν ζωντανοί και μάχιμοι, 15 μήνες μετά το «μαύρο» στις κρατικές συχνότητες.

Στην ανακοίνωσή τους, την οποία υπογράφουν οι Βάσω Βλαχογιάννη, Δέσποινα Γιαννακίδου, Στέλλα Δημάδη, Θάλεια Καμπουρίδου, Λεωνίδας Κασάπης, Σάκης Κεχαγίδης και Κορνήλιος Λαζαρίδης,σημειώνουν τα εξής:

«Στις 11 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 15 μήνες από την πραξικοπηματική πράξη της συγκυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ, να ρίξει “μαύρο” στις δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και στη Δημοκρατία. Δεκαπέντε μήνες μετά και στην Π.Ε. Σερρών η πρόθεση της συγκυβέρνησης για την φίμωση της τοπικής κοινωνίας ΔΕΝ υλοποιήθηκε. Η ΕΡΑ Σερρών παραμένει ΑΝΟΙΧΤΗ!
Ο ραδιοφωνικός σταθμός των Σερρών συνεχίζει να εκπέμπει δυνατά από όλες του τις συχνότητες, συμπληρώνοντας 55 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, συνεχούς παρουσίας στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Καθημερινά, από τους 101,5 τους 96,4 και τους 89,6 στα fm και μέσω διαδικτύου από την ηλεκτρονική σελίδα της ertopen.com.
Παραμένουμε ζωντανοί, μάχιμοι , αγωνιστικοί και … ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Ο αγώνας μας ξεκίνησε τη στιγμή του “μαύρου” και γιγαντώθηκε με την συμμετοχή τοπικής της κοινωνίας, που στάθηκε αλληλέγγυα δίπλα μας.
Όπως αποδείχθηκε, άλλωστε, η ΕΡΤ ήταν μόνο η θλιβερή αρχή. Ακολούθησε επίθεση σε όλο τον κοινωνικό τομέα με επίκεντρο την παιδεία και την υγεία και την κοινωνική παροχή.

Δεκαπέντε μήνες τώρα απολυμένοι και απλήρωτοι, παραμένουμε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Σερρών και συνεχίζουμε να παράγουμε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτό που τόσα χρόνια ξέρουμε καλά, να προβάλουμε τις δράσεις της τοπικής κοινωνίας σε όλες τους τις εκφάνσεις και τους τομείς: στην πολιτική, στην επιχειρηματικότητα, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην οικολογία, στον εθελοντισμό κ.α. Με αντικειμενικότητα και επαγγελματισμό. Με ήθος και αξιοπρέπεια.
Δεκαπέντε μήνες τώρα συνεχίζουμε και ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους κλάδους των εργαζομένων που αγωνίζονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Εμπλουτίζουμε το ραδιοφωνικό μας πρόγραμμα, συντηρούμε τις εγκαταστάσεις μας, ανοίγουμε τα μικρόφωνά μας στην κοινωνία και τους εκπροσώπους της, βελτιωνόμαστε, γινόμαστε πιο δυνατοί.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όσους θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας με δικές τους ενημερωτικές (με έμφαση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό ) ή μουσικές εκπομπές. Καλούμε επίσης και όσους θέλουν να προσφέρουν τεχνική βοήθεια ή γενική υποστήριξη, για κάποιες ώρες στις καθημερινές δραστηριότητες του σταθμού, να πλαισιώσουν τη λειτουργία του.
Με τη στήριξη των Σερραϊκής κοινωνίας, αποφασισμένοι όσο ποτέ και ενωμένοι, δίνουμε τον κοινό αγώνα για την κατάργηση αποφάσεων που ελήφθησαν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και τον σεβασμό από την κυβέρνηση στις Συνταγματικές επιταγές . Γιατί η υπόθεση της ΕΡΤ είναι υπόθεση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους Σερραίους που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας και όλους τους καθημερινούς ακροατές μας, που μας δίνουν δύναμη με το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕτην άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, του μόνου αυθεντικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Ραδιοφωνικού Σταθμού Σερρών, με πλήρες πρόγραμμα, ως του μοναδικού δημόσιου ραδιοφωνικού σταθμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΡΑ Σερρών:55 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζουμε!».

Διαβάστε επίσης: