serreslife

Στις 11 Δεκεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, τα παιδιά όλου του κόσμου, ανεξαρτήτου χρώματος γιορτάζουν, τα παιδιά όλου του κόσμου που θα έπρεπε να ζουν με ειρήνη, ευημερία και ασφάλεια και να γιορτάζουν κάθε μέρα.

Φέτος, ο Άγιος Βασίλης βάζει αγγελία και αναζητά χαρούμενα παιδάκια και μανούλες για να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
Στον χώρο της Βιβλιοθήκης θα συγκεντρωθούν παιχνίδια για να δοθούν σε παιδάκια που και φέτος ο Αϊ Βασίλης ΔΕΝ θα βρει το σπιτικό τους... Τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.
Ο σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» ευχαριστεί θερμά τον παιδικό σταθμό «Ονειρούπολη» και τον ROI Α.Γ.Σ. TAE KWON DO που εργάσθηκαν για την παράσταση της φετινής γιορτής. Επίσης, ευχαριστεί θερμά και όλους χορηγούς: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ, UNITED COLORS OF BENETTON, ΕΝ ΟΙΚΟ, MEGA SECURITY, DONUTS LAND, ΡΑΔΙΟ Ε103, ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΑΠΌ ΚΟΥΝΙΑ, ART BOAT, C&A ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ, AGGELINA, CANTINA, WISHES, LISTAMARKET.GR, ST’ASTRA, ΣΚΟΥΠΑΚΗ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ, SERREBRITY.GR, ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΑΛΟΝΙΩΝ, ΚΟΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΑΙΩΝΑ.
Στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου θα υπάρχει μπουφές και bazaar. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του 15χρόνου συμπολίτη μας Δημήτρη Σανταρέλη που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή, αλλά και οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Είσοδος 1 ευρώ για ενήλικες, δωρεάν για παιδιά.
Σας περιμένουμε για ένα όμορφο απόγευμα!!!

Για το σύλλογο «Σερραίες Μανούλες»
Η Πρόεδρος
Πολυξένη Καράμπελα

serreslife

Διαβάστε επίσης: