serreslife

Συγκροτήθηκε σε σώμα και έγινε η κατανομή αξιωμάτων στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος». Και πάλι τα ηνία ως πρόεδρος θα κρατήσει ο πολύπειρος Σωκράτης Κοτζάογλου, ενώ στο πλευρό του στο δ.σ. θα βρίσκονται έμπειρα στελέχη αλλά και νέο «αίμα».

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος» αναφέρονται τα παρακάτω:

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Αδελφότητας, την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.

Στην συνέλευση έγιναν οΔιοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της προηγούμενης τριετίας, η Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής, οπροϋπολογισμός περιόδου 2016-2017,διάφορες ανακοινώσεις και τέλος αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπήςγια την επόμενη τριετία 2016-2019.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 το απόγευμαστην Εστία της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», συνήλθαν τα νεοεκλεγέντα μέλη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας,κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφίσαντος συμβούλου, μετά τις αρχαιρεσίες που προηγήθηκαν την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, κ. Σωκράτη Κοτζάογλου, με μόνο θέμα:

Συγκρότηση σε σώμα και κατανομή αξιωμάτων.

Κατόπιν της διαδικασίας που προβλέπεται από το καταστατικό της Αδελφότητας, η σύνθεση του νέου Διοικητικού συμβουλίου της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών« Ο Άγιος Πολύκαρπος» έχει ως εξής:

Πρόεδρος:Σωκράτης Κοτζάογλου
Αντιπρόεδρος :Βασίλειος Κατιρτζόγλου
Γ. Γραμματέας:Χαράλαμπος Χορταράς
Ταμίας:Μένια Μπασιά Κυριαζή
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων:Δήμητρα Μετόκη - Δασκάλου
Έφορος Χορευτικών Τμημάτων & Ιματισμού: Κλεοπάτρα Κοτζάογλου
Έφορος Γαστρονομίας& Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Μαριάνθη Μήτσιου Λαζαρίδου
Έφορος Λαογραφίας & Βιβλιοθήκης: ΣοφίαΜπιτζίδου
Έφορος Μουσείου & Εστίας : Γιαννούλα Ζαχαρίου.

Διαβάστε επίσης: