serreslife

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών «Θεατρονόμοι», συμμετέχοντας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται», ένα έργο του Ρομπέρτ Τομά σε μετάφραση Κώστα Ασημακόπουλου και σκηνοθεσία Γιώργου Καρύδα.
Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία μυστηρίου, όπου οκτώ γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με την κατηγορία της δολοφονίας του άντρα του σπιτιού. Ξεκινά με αυτή την αφορμή ένα κρυφτό με το παρελθόν, τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες και τα πάθη της καθεμιάς. Όλες προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια τους πίσω από ένα συνονθύλευμα αλληλοκατηγοριών, αναφορών στο παρελθόν και εκρηκτικών αντιδράσεων. Ένα παιχνίδι μυστηρίου και κωμικοτραγικών καταστάσεων εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια.


Το έργο θα παρουσιαστεί σε δύο παραστάσεις, την Τρίτη  22 Απριλίου και την Τετάρτη, 23 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» στις 21:15 με το συμβολικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Η Ηλιαχτίδα».

serreslife

Διαβάστε επίσης: