serreslife

Με ιδιαίτερη θέρμη ανταποκρίθηκαν οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στο κάλεσμα του συλλόγου τους για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διατεθούν για την ανακούφιση των προσφύγων, που διέρχονται καθημερινά από το Δήμο Παιονίας (Ειδομένη).

Από τη Δευτέρα 28.09.2015 έως και την Παρασκευή 9.10.2015 συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες σακούλες που μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να φτάσουν από εκεί στην Ειδομένη.
Συγκινητική όμως ήταν η ανταπόκριση και όλων των Σερραίων που επίσης συνέδραμαν σ’ αυτή την προσπάθεια του τοπικού τμήματος Σερρών του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.
«Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε το τοπικό τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους που έδειξαν για ακόμη μία φορά την ευαισθησία τους για ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα και τάχθηκαν στο πλευρό της κοινότητας «Εθελοντών Κιλκίς – Θεσσαλονίκης Σύριοι Πρόσφυγες». Επίσης , ευχαριστούμε και όλους τους Σερραίους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας και συνέβαλαν στην προσπάθεια. Η Π.Κ.Μ. έχει αποδείξει πως δεν μένει ποτέ αμέτοχη σε ζητήματα που απαιτούν έμπρακτη φιλαλληλία και αλληλεγγύη» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.
Τους συναδέλφους τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών αλλά και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε θερμά ευχαρίστησε και το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού τμήματος Σερρών του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. «Η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από όλους και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Ευχαριστώ τους συναδέλφους αλλά και όλους τους Σερραίους που βοήθησαν να συγκεντρωθούν τόσες σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες» δήλωσε ο πρόεδρος Σωκράτης Κοτζάογλου.

serreslife

Πηγή: Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 325 επισκέπτες