serreslife

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 7.30 το πρωί ο γνωστός επιχειρηματίας Απόστολος Μυτηληναίος. Ο Σερραίος επιχειρηματίας έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από τον δρόμο Χρυσοπηγής – Σερρών, έπεσε σε χαντάκι και συγκεκριμένα σε ρηχή τάφρο αποστράγγισης υδάτων. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο, πήρε φωτιά η μηχανή του οχήματος και ο ίδιος εγκλωβίστηκε μέσα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Το αυτοκίνητο με τον άτυχο 55χρονο βρέθηκε λίγη ώρα μετά, από διερχόμενους οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν στην Αστυνομία και Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας και απεγκλώβισαν τον οδηγό ο οποίος διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αναμένεται να γίνει νεκροψία και προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Ο Απόστολος Μυτιληναίος, υπήρξε από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της βιομηχανίας επίπλου, είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δράση.
Διετέλεσε επικεφαλής συνδυασμού στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 και νομαρχιακός σύμβουλος την περίοδο 2007-2010.
Επίσης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Σερρών.

H Επίσημη Ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Σήμερα το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Χρυσοπηγής στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, κατέπεσε σε ρηχή τάφρο αποστράγγισης υδάτων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά στο μέρος του κινητήρα του οχήματος.
Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών απεγκλωβίστηκε και με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στις 4 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μητρόπολη) Σερρών, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Απόστολο Μυτιληναίο.

Η ΟΕΒΕΣ Σερρών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ..Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του Απόστολου Β. Μυτιληναίου.

Δεν υπάρχουν λόγια για να συμπαρασταθεί κανείς στην οικογένειά του, μπορούμε όμως να πούμε ως Σερραίοι επιχειρηματίες ότι προσέφερε τα μέγιστα από τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών , που επί σειρά ετών υπηρέτησε , λόγος για τον οποίον του είμαστε ευγνώμονες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Σερραϊκής γης που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

Σωτήρης Κοτσαμπάς                 Χρήστος Μαυρομιχάλης  

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών:

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών εκφράζει την βαθιά της λύπη για τον άδικο χαμό του φίλου και συναγωνιστή Απόστολου Β. Μυτηλιναιου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης Μηλίγκα Κυριακή

Διαβάστε επίσης: