serreslife

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους νέους και νέες του Νομού να συμμετέχουν αγωνιστικά στο συλλαλητήριο των συνδικάτων που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:30 το πρωί ενόψει της 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ και συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ απηύθυνε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών Άλκης Απιδόπουλος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών.

Ο κ. Απιδόπουλος είπε πως μετά από συντονισμό των Εργατικών Κέντρων με την ΑΔΕΔΥ αποφασίσθηκε ενόψει του προϋπολογισμού και των «ανοιχτών» εργασιακών θεμάτων να γίνουν συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα για να σταλεί το μήνυμα στην κυβέρνηση και στους δανειστές «Δεν πάει άλλο» . Το πρωί της Πέμπτης στις 9.30 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο θα αναχωρήσουν λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη. Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αφού τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αύριο την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016.
Απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Κάλεσμα σε όλους για συμμετοχή για να σταλεί το μήνυμα «όχι άλλα βάρη, ναι σε μια αξιοπρεπή ζωή» απευθύνει η τοπική οργάνωση του ΠΑΜΕ, η οποία θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών και θα ακολουθήσει πορεία, σύμφωνα με το μέλος του ΠΑΜΕ Γιάννη Στεφανόπουλου που μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: