Το Σάββατο, 24/9/2016, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία τουρνουά μπάσκετ 3x3 στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ανελκυστήρων METRON στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας Caring for Life. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Σερρών & Νιγρίτης. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες, καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 850€ από τη συμβολή των συμμετεχόντων, ενώ η εταιρία όχι μόνο θα διπλασιάσει αυτό το ποσό, όπως συνηθίζει, αλλά θα προσθέσει ό,τι αναλογεί μέχρι το τελικό σύνολο των 2.000€.


Ευχαριστούμε πολύ τη Διοίκηση των ΙΚΑΡΩΝ Σερρών, τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους, για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της εταιρίας, καθώς επίσης κι όλους εκείνους που αγκάλιασαν την προσπάθεια της METRON με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους.

Το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα μας γεμίζει με αισιοδοξία και αποτελεί ένα ακόμη επιτυχημένο κομμάτι στη μακροχρόνια συνεργασία μας με τις ακαδημίες των ΙΚΑΡΩΝ.

 

Η εταιρία METRON, αν και έχει ως έδρα της τις Σέρρες, από την αρχή έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις εξαγωγές, αρχικά στα Βαλκάνια και τις Ευρωπαϊκές χώρες και στην πορεία στη Ρωσία, τον Αραβικό Κόλπο, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Αυτό που διαφοροποιεί τη METRON σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αποτελεί το βασικό μοχλό περεταίρω ανάπτυξης της είναι η αξιοπιστία σε κάθε επίπεδο. Αξιοπιστία ως εταιρία, ως προϊόν, ως άνθρωποι.
Σήμερα η METRON, λόγω της αφοσίωσης και της συνεχούς προσπάθειας των ανθρώπων της σε όλο τον κόσμο, είναι παρούσα σε 42 χώρες, σε 4 διαφορετικές ηπείρους. Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία πέρα από τους αριθμούς είναι η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε με όλους τους συνεργάτες μας. Αυτή η τίμια και μακροχρόνια συνεργασία διασφαλίζει την ανταγωνιστικότητα τόσο της METRON όσο και των συνεργατών μας σε παγκόσμιο επίπεδο.


Σάνδρος Ιωάννης, Δ/νων Σύμβουλος

Διαβάστε επίσης: