serreslife

Για 5η χρονιά, οι εργαζόμενοι της ΑΒ απ’ όλη την Ελλάδα γίνονται μία μεγάλη ομάδα και αναλαμβάνουν δράσεις με επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος  διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 31 Mαίου, την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Η ενέργεια αυτή, που έχει καθιερωθεί, πλέον, στη συνείδηση των εργαζομένων της εταιρίας, περιλαμβάνει δράσεις οι οποίες εστιάζουν στον  Άνθρωπο, στοχεύοντας στην ενίσχυση της συλλογικότητας και της προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται η εταιρία.

Όπως κάθε χρόνο και με τους εργαζόμενους «πρωταγωνιστές»  , έτσι και φέτος κάθε κατάστημα, αποθήκη και διεύθυνση επιλέγει τη δράση και το φορέα που θα ήθελε να υποστηρίξει.

Φέτος, στις ΣΕΡΡΕΣ οι εργαζόμενοι διοργανώνουν ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ. Τα ... (τρόφιμα, χρήματα, ρούχα κτλ) που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα δοθούν στο κοινωνικο παντοπωλειο της ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ.
Με στόχο να μεγιστοποιηθεί ο αντίκτυπος της συγκεκριμένης ενέργειας στις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ καλεί όχι μόνο τους εργαζομένους της, αλλά και τις οικογένειές τους, φίλους, προμηθευτές, καταναλωτές και τοπικούς φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουν δυναμικό  παρόν στην «Ημέρα Εθελοντισμού».

Σε αυτό το πνεύμα εθελοντισμού, μέσω της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της συνεργασίας, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να υποστηρίζει δράσεις με επιδίωξη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί τους εργαζομένους της να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες με όραμα  ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

serreslife

Διαβάστε επίσης: