serreslife

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και προσήλθαν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα του 3ου ορόφου, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος μελών του Επιμελητηρίου που υπάρχει για ώρα ανάγκης στο Νοσοκομείο Σερρών, δείχνοντας με το παράδειγμά τους την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο.

Ο κ. Δ. Γιαννάκης, Α΄ Αντιπρόεδρος, επικεφαλής εκ μέρους της διοίκησης της προσπάθειάς αυτής, υποδεχόμενος και ευχαριστώντας όλους, τόνισε τη σπουδαιότητα αλλά και την αναγκαιότητα της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος του Επιμελητηρίου Σερρών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί την Προϊσταμένη, κα Κατερίνα Τζιούρα και το προσωπικό της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, που για πολλοστή διεξήγαγαν την αιμοδοσία στο επιμελητηριακό μέγαρο με επιστημονική αρτιότητα και ξεχωριστή ευγένεια.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...