serreslife

Καταρριχήθηκε από πολυκατοικία παραπλεύρως της Ser-Expo 2016 και όταν «πάτησε στο stage» έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να προσφέρει τόσο κέφι που όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/06) στην πλατεία μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών να μην θέλουν να αποχωρήσουν ποτέ!
Ο ένας και μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Tonis Sfinos έδωσε ζωντάνια και προσέφερε απλόχερα χαρά σε όλο τον κόσμο που έσπευσε εκεί και κυριολεκτικά κατέκλυσε κάθε γωνιά του συγκεκριμένου σημείου.

Αυτή η δεύτερη συναυλία της 2ης ημέρας της Ser-Expo 2016 είχε πάντως κάτι το διαφορετικό και ξεχωριστό. Η έλευση του τραγουδιστή στο συναυλιακό stage έγινε από . . . αέρος και παρά την πολυκοσμία όλα πήγαν περίφημα και έτσι ο cult showman έφτασε μέχρι τη σκηνή σώος και αβλαβής.
Πλαισιωμένος από το 6μελές γκρουπ των PLAYMATES και με αστείρευτη διάθεση και κέφι, ο Tonis Sfinos ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με τα κομμάτια του αλλά και με το ιδιαίτερο χιούμορ του.
Όποιος είδε από κοντά τον αποκαλούμενο «τυφώνα της λεβάντας», τον «επιβήτορα της μουσικής, TΟΝΙ SFINO προφανώς θέλει κι άλλο από αυτό που παρουσίασε ο «International Playboy» το βράδυ του Σαββάτου στις Σέρρες. Η διασκέδαση που προσέφερε αυτός και η παρέα του στον κόσμο ήταν αλλιώτικη και σαγηνευτική.
Στα ξεχωριστά της βραδιάς, το πολύ ωραία φωτορυθμικά με τα έξυπνα συνθήματα και μηνύματα που αντανακλούσαν στις «πλάτες» των πολυκατοικιών, τα πυροτεχνήματα που φώτισαν το σερραϊκό ουρανό και η άνοδος πάνω στη σκηνή μικρού κοριτσιού από τις Σέρρες που με το σκέρτσο και την παιδική της αθωότητα έκανε ακόμη και τον ίδιο τον καλλιτέχνη να υποκλιθεί.
Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 413 επισκέπτες