serreslife

Μια αξέχαστη βραδιά χάρισε στο κοινό του ο Αντώνης Ρέμος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε την εναρκτήρια συναυλία της Ser-Expo 2016 (2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών) και γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του. 
Η σκηνή πάνω στην οποία ο Αντώνης Ρέμος τα έδωσε όλα βρισκόταν μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών, ενώ όταν έκανε την εμφάνισή του, ακολούθησε πανικός από τα χειροκροτήματα και τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν το σερραϊκό ουρανό κάνοντας τη νύχτα μέρα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί φίλοι και θαυμαστές του δημοφιλούς καλλιτέχνη ταξίδεψαν από κάθε γωνιά του Ν.Σερρών αλλά και από γειτονικές πόλεις (Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς) για να ακούσουν «live» τον Αντώνη Ρέμο. Το γλέντι κράτησε ως αργά το βράδυ με τον ακούραστο καλλιτέχνη να κρατάει αμείωτο το κέφι.
Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος απέδωσε τα εύσημα στο Επιμελητήριο Σερρών και προσωπικά στον Πρόεδρό του, Χρήστο Μέγκλα για την τέλεση της Ser-Expo 2016 και ευχήθηκε η έκθεση αυτή να συνεχίσει να υπάρχει στη διαδρομή του χρόνου. Ήταν μια ονειρώδης βραδιά. Ήταν αυτό που έπρεπε για Τελετή Έναρξης στη Ser-Expo 2016.

Δείτε τα βίντεο από το TV Επιλογές:

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 289 επισκέπτες