serreslife

Ανοίγουν την, Παρασκευή, οι «πύλες» της 2ης Serexpo με 130 επιχειρήσεις να περιμένουν τους επισκέπτες της για να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας δήλωσε,  κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, πως με τη συνδρομή όλων προσδοκά ότι θα ξεπερασθεί η περσινή επιτυχία.
Από τις 130 επιχειρήσεις οι 60 συμμετέχουν για πρώτη φορά στην έκθεση, ενώ δημιουργήθηκε και λίστα αναμονής καθώς το ενδιαφέρον ξεπέρασε τη χωρητικότητα που διαθέτει το προαύλιο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.


«Θέλουμε να ενώσουμε το Επιχειρείν με τον Πολιτισμό και τη Διασκέδαση». Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης (23/06/2016) υποδέχθηκε στον 3ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στους οποίους και παραχώρησε αναλυτική Συνέντευξη Τύπου ενόψει και της έναρξης της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών 
(Ser-Expo 2016 – 24 έως 26 Ιουνίου στις Σέρρες)
Ο κ.Μέγκλας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η φετινή Ser-Expo θα έχει ακόμη περισσότερη δυναμική από την περσινή και ότι οι επισκέπτες που θα την «τιμήσουν» θα ξεπεράσουν τις 60.000 σε αριθμό (περσινό καταγεγραμμένο νούμερο).
Φέτος, στα καλαίσθητα περίπτερα της Ser-Expo 2016 θα βρεθούν για το τριήμερο της Έκθεσης περίπου 130 εκθέτες από όλους τους παραγωγικούς κλάδους (Εμπόριο-Υπηρεσίες-Μεταποίηση) ενώ ιδιαίτερα πλούσιο είναι και το συναυλιακό πρόγραμμα της Έκθεσης (Αντ.Ρέμος-Tonis Sfinos-Imam Baildi).
Σε άλλη στιγμή της Συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών παρουσίασε διεξοδικά τις τρεις(3) διαφορετικές Επιχειρηματικές Ημερίδες και Συναντήσεις που επίσης περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της Ser-Expo 2016 ενώ απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου επανέλαβε την ανάγκη να καταστεί η Έκθεση αυτή «Θεσμός» για τον τόπο και μάλιστα επεσήμανε ότι το Επιμελητήριο Σερρών εξακολουθεί να έχει ανοιχτό το κανάλι του διαλόγου με όλους τους Φορείς και τα Υπουργεία προκειμένου να αποκτήσουν οι Σέρρες και η Ser-Expo έναν μόνιμο Εκθεσιακό Χώρο.
Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις του, ο κ.Μέγκλας προσκάλεσε όλους να επισκεφτούν τη Ser-Expo 2016 το τριήμερο 24,25 και 26 Ιουνίου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 130 εκθέτες που (και) φέτος εμπιστεύονται το Επιμελητήριο Σερρών και παίρνουν μέρος στη Ser-Expo 2016.
Ser-Expo 2016 : 24-26 Ιουνίου 
Διοργάνωση : Επιμελητήριο Σερρών – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρασκευή 24.06.2016


10:00 Έναρξη Έκθεσης
11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Εκπαιδευτική Ημερίδα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: «Δαμάζοντας την ανεργία: Προώθηση καινοτομίας και στήριξη επιχειρηματικότητας» Αίθουσα ``ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ’’, Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών, 3ος όροφος.
11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Εξατομικευμένη συμβουλευτική – οργανωμένες συναντήσεις επιχειρήσεων με στελέχη του Enterprise Greece Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Εκθεσιακός χώρος – Δομή Επιμελητηρίου Σερρών.
13:00 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μουσική περιήγηση στην πόλη από την Φιλαρμονική Δ. Αμφιπόλεως. Αφετηρία: Πλατεία ΙΚΑ Σέρρες. Σημείο τερματισμού: Κεντρική Πύλη Εισόδου Εκθεσιακού Χώρου.
18:30 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  Έναρξη εγκαινίων με την παιδική και νεανική χορωδία του Ωδείου Σερρών Β. Ταπέ. Κεντρική Πύλη Εισόδου Εκθεσιακού Χώρου.
19:30 ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
Κεντρική Πύλη Εισόδου Εκθεσιακού Χώρου
20:30 Βραδινή Συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο! Συναυλιακό Stage SER-EXPO 2016.


ΣΑΒΒΑΤΟ 25.06.2016


10:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ International Business Forum «Επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Διεθνές Περιβάλλον – Εξαγωγές ως μοχλός ανάπτυξης». Αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ’’. Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών, 3ος όροφος.
12:30 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα.
Κεντρική Πύλη εισόδου εκθεσιακού χώρου.
13:00 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μουσική περιήγηση στην πόλη από την Φιλαρμονική Δ. Ζίχνης. Αφετηρία: Πλατεία ΙΚΑ, Σέρρες, Σημείο Τερματισμού: Κεντρική Πύλη εισόδου εκθεσιακού χώρου.
18:00 ΕΠΙΧEIΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Εξατομικευμένη συμβουλευτική από στελέχη του Enterprise Greece. Εκθεσιακός χώρος – Δομή Επιμελητηρίου Σερρών.
20:30 Βραδινή συναυλία. Με τον Τόνι Σφηνο και The Playmates! Συναυλιακό Stage SER-EXPO 2016.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.6.2016

11:30 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μουσική περιήγηση στην πόλη από την Φιλαρμονική Δ. Σερρών. Αφετηρία: Μητροπολιτικός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Σημείο Τερματισμού: Κεντρική πύλη εισόδου εκθεσιακού χώρου.
12:30 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα
Κεντρική πύλη εισόδου εκθεσιακού χώρου.
18:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Εξατομικευμένη συμβουλευτική από στελέχη του Enterprise Greece. Εκθεσιακός χώρος - Δομή Επιμελητηρίου Σερρών.
19:30 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μουσική περιήγηση στην πόλη από την Φιλαρμονική Δ. ΕΜ. ΠΑΠΠΑ. Αφετηρία: Μητροπολιτικός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Σημείο τερματισμού: Κεντρική πύλη εισόδου εκθεσιακού χώρου.
20:00 Τελετή λήξης: Βραβεύσεις. Συναυλιακό Stage SER-EXPO 2016
20:30 Βραδινή συναυλία με το μουσικό συγκρότημα των IMAM BAILDI! Συναυλιακό Stage SER-EXPO 2016.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 153 επισκέπτες