Έπειτα από την Ανακοίνωση που εξέδωσε και απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν.Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ) (δείτε την εδώ) και για την αποκατάσταση της μίας και μόνης αλήθειας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής :


Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, με επίσημο έγγραφό της (18/12/2015 – Αρ.Πρωτ. 5716) προσκάλεσε τη Διοίκηση της ΟΕΒΕΣΣ να προσέλθει σε «Συνάντηση Εργασίας την Τρίτη, 22/12/2015 και ώρα 16:30 με κυρίαρχο θέμα τη Στέγαση εντός του Επιμελητηριακού Μεγάρου».
Σε αυτήν την επίσημη και πάντως έγκαιρη πρόσκλησή μας, λάβαμε αρνητική απάντηση στις 21/12/2015. Η θεματολογία της «Συνάντησης Εργασίας» είναι βεβαίως γνωστή στη Διοίκηση της ΟΕΒΕΣΣ ήδη από τον Αύγουστο του 2014, όταν και είχαμε ενημερώσει ότι προέβημεν στην αγορά διαμερίσματος. Ενός ακινήτου, το οποίο θα φιλοξενήσει (επί 30 ολόκληρα χρόνια) τον Εμπορικό Σύλλογο και την ΟΕΒΕΣΣ, που είναι σαφώς πιο ευρύχωρο και λειτουργικό από εκεί που τώρα βρίσκονται οι δύο(2) αυτοί φορείς και που επιπλέον τις λειτουργικές δαπάνες του θα καλύπτει το Επιμελητήριο Σερρών.

Επίσης, είναι γνωστό ότι στις 11/01/2016 θα ξεκινούσαν οι εργασίες αναβάθμισης και ανακαίνισης του κτηρίου βάσει του Προγράμματος Leader που «τρέχει» το Επιμελητήριο Σερρών, οπότε με κάθε τρόπο καθίστατο σαφές το χρονοδιάγραμμα όλων των εν γένει ενεργειών.
Εμείς, ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, όλα αυτά τα χρόνια, από την εκλογή του 2011 και έως σήμερα, αποδεδειγμένα και έμπρακτα στηρίζουμε δίκαια και ουσιωδώς όλους τους συλλόγους και τα σωματεία του τόπου μας και πάντοτε επιθυμούμε τη συνεργασία όλων, καθώς πιστεύουμε ότι έτσι θα οδηγηθούμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που κάθε φορά ανακύπτουν.

Πάντως, εκπλησσόμεθα δυσάρεστα από τις «βαρύγδουπες» και ενίοτε «απρεπείς» δηλώσεις και εκφράσεις που έχουν ακουστεί εναντίον της Διοίκησής μας και εξακολουθούμε να έχουμε ως αρχή και γνώμονα τον εναγκαλισμό όλων των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του Ν.Σερρών.

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου Σερρών

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...