serreslife

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (02/10) στις 6:30 το απόγευμα η 1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών, με τίτλο «SER-EXPO 2015», που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 04 Οκτωβρίου και διεξάγεται στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, δηλαδή στην πρώην Νομαρχία.

Τη τελευτή των εγκαινίων τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγος ενώ την κορδέλα της Ser-Expo 2015 έκοψε ο νέος Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας έκανε λόγο για την αναγκαιότητα ύπαρξης αυτής της Έκθεσης, ευχαρίστησε όλους και όλες που έστησαν το δικό τους Περίπτερο κάνοντας γνωστό τον «πλούτο» του Ν.Σερρών, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και υποστήριξε ότι η διέξοδος από το τέλμα της οικονομικής κρίσης έρχεται και μέσω της εξωστρέφειας των σερραϊκών επιχειρήσεων.
Στα εγκαίνια της Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών παρέστη ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος καθώς επίσης και η συντριπτική πλειονότητα των Προέδρων από τα Επιμελητήρια της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας αλλά και της Ηπείρου.
Την Έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών και η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Νομού Σερρών (ΕΠΑΝΕΣΕΡ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και έχει ως κύριο υποστηρικτή την ΚΕΕΕ.
Στο πλαίσιο της έκθεσης και για πρώτη φορά συναντώνται στις Σέρρες, κάτω από την ίδια «στέγη» επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών, του τουρισμού, της τεχνολογίας, της καινοτομίας, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...