Με δικό του περίπτερο συμμετείχε στην «3η EXPO-AEGEAN 2015» το Επιμελητήριο Σερρών, το οποίο απέσπασε θετικές κριτικές από την παρουσία του σε αυτήν την τόσο σημαντική «Εμπορική-Τουριστική-Πολιτιστική Έκθεση», που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λέσβου στη μαρίνα της Μυτιλήνης.
      Η «3η EXPO-AEGEAN 2015» ξεκίνησε πανηγυρικά την Παρασκευή 21 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας πέρασαν τις πύλες της έκθεσης, ξεναγήθηκαν στους άνετους και καλαίσθητους χώρους της και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα της φετινής «EXPO-AEGEAN».


    Στόχος της έκθεσης, η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών και υγιής φιλοδοξία η αγαστή και πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας και των παράλιων της γειτονικής Τουρκίας.
    Το Επιμελητήριο Σερρών εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του, Χρήστο Μέγκλα και τον Α’ Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Γιαννάκη ενώ άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι  τα σερραϊκά προϊόντα απέσπασαν τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους χιλιάδες των επισκεπτών. Μάλιστα, η κοσμοσυρροή που σημειώθηκε στη μαρίνα της Μυτιλήνης, όπου και διεξήχθη η «3η EXPO-AEGEAN 2015» ωφέλησε τους συμμετέχοντες και τους έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν γνωστή σε ακόμη μια περιοχή της Ελλάδας την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών των Σερραίων παραγωγών και επιχειρηματιών.
    Στη Μυτιλήνη της Λέσβου και στη φετινή έκθεση, από πλευράς Νομού Σερρών συμμετείχαν οι εταιρείες «SIRIS Microbrewery-Μικροζυθοποιία Σερρών & Β.Ελλάδος», «Εταιρεία Ειδών Ζαχαροπλαστικής-  ΠΑΡΦΕ», «Εμπορία Καυσόξυλων & Pellet - Αφοί ΝΙΖΑΜΗ», «Ελληνική Βιολογική Σπιρουλίνα – Κουλτσιάκης/Τζίμπας» , «SPIRULINA NIGRITA –Π.Αναστασιάδης» και  «Αρωματικά Φυτά - ΡHYTOSOPHIA».
    Επιπλέον, το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών  (ΕΟΑΕΝ), πραγματοποίησε με επιτυχία, Ελληνο-Τουρκικό Φόρουμ για τον Τουρισμό το Σάββατο 22/08/2015, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου και την Κυριακή 23/08/2015 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αϊβαλιού . Ο αριθμός και η ποιότητα των εκθετών και επισκεπτών, οι διαδραστικές και επιμορφωτικές παράλληλες εκδηλώσεις στη διάρκεια της έκθεσης, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η «EXPO-AEGEAN»  δεν είναι απλώς μια έκθεση- θεσμός για τον Τουρισμό και τη Γαστρονομία, αλλά και ένα εξαιρετικά σημαντικό Εμπορικό Φόρουμ, για ολόκληρο τον κλάδο των επιχειρήσεων αλλά και για την Ελληνοτουρκική φιλία.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...