serreslife

Με ένα μοναδικό πολύχρωμο χαλί θα στρωθεί η κεντρική πλατεία Ελευθερίας, καθώς λουλούδια, φυτά και είδη για τον κήπο θα συνθέτουν το σκηνικό ομορφιάς και της μαγείας της φύσης, στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης Σερρών που πραγματοποιείται για ενδέκατη συνεχή χρονιά.


Η Έκθεση θα ξεκινήσει, το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στις 7 το απόγευμα, με τους ανθοκόμους - φυτωριούχους του τόπου μας να εκθέτουν τα φυτά και τα λουλούδια που παράγουν, όσοι θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.
Με την διοργάνωση της έκθεσης δίνεται η δυνατότητα σε δεκάδες παραγωγούς κι επιχειρηματίες του τόπου να εκθέσουν τα προϊόντα τους, καθώς επίσης και στον πολίτη η ευκαιρία να έλθει σε άμεση επαφή μαζί τους, ώστε να πάρει πληροφορίες σχετικά με τα λουλούδια, τα φυτά και για να αγοράσει ό,τι σχετικό τον ενδιαφέρει.
Η Ανθοκομική Έκθεση είναι θεσμός, τον οποίο ο Δήμος Σερρών έχει καθιερώσει και διοργανώνει κάθε χρόνο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για προβλήματα του περιβάλλοντος, και κατ' επέκταση για ζητήματα που αφορούν στο πράσινο και στην καθαριότητα.

Οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: