serreslife

Ο Δήμαρχος Σερρών επισκέφτηκε τους ξενώνες Χρυσοπηγής, τη Δευτέρα 14/4/2014, προκειμένου να ενημερώσει φορείς και συλλόγους για τη δυνατότητα που υπάρχει να χρησιμοποιήσουν τους ξενώνες, σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο κτιριακό συγκρότημα των ξενώνων Χρυσοπηγής και στην αξιοποίηση τους λέγοντας ότι στα πλαίσια του νοικοκυρέματος των ακινήτων και των κτιρίων του Δήμου μεταξύ των άλλων, ανακαινίσαμε και αξιοποιήσαμε τους ξενώνες Χρυσοπηγής. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ξενώνες Χρυσοπηγής, είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές με το πέρασμα του χρόνου και η δημοτική αρχή το Μάϊο του 2013 τους ανακαίνισε.
Από τότε οι ξενώνες Χρυσοπηγής χρησιμοποιούνται και φιλοξενούν διάφορους φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους κ.τ.λ. δωρεάν. Να πούμε ότι με την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου οι ξενώνες έχουν χαρακτηριστεί ως κατασκηνώσεις.


Επίσης, το Εμπορικοβιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεννόηση με το Δήμο Σερρών μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ξενώνες Χρυσοπηγής ως χώρο κατασκηνώσεων, προκειμένου να φιλοξενούνται παιδιά Σερραίων επιχειρηματιών.
Όσον αφορά αυτά που ακούστηκαν από μέσα ενημέρωσης ότι δηλαδή οι ξενώνες Χρυσοπηγής  έχουν Βούλγαρους φύλακες, είναι ψευδή και άκρως συκοφαντικά.
Δηλώνουμε ότι ουδέποτε η δημοτική αρχή τοποθέτησε στους ξενώνες Χρυσοπηγής Βούλγαρους φύλακες.

Διαβάστε επίσης: