serreslife

Σαφείς δεσμεύσεις με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσεων και χρηματοδοτήσεων μέσα στο 2017 για την επανέναρξη των εργασιών στην Αμφίπολη, ζήτησε η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου στη συζήτηση την Παρασκευή της Επίκαιρης Ερώτησης, που κατέθεσε στη Βουλή.

Η κ. Αραμπατζή χαρακτήρισε «πολιτιστικό άγος» την ιδεοληπτική και στενά κομματική εγκατάλειψη «αποκήρυξη» της Αμφίπολης από τους προκατόχους της κ. Κονιόρδου, την οποία κάλεσε να επισκεφθεί αμέσως την Αμφίπολη, προκειμένου να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την πλήρη εγκατάλειψή του ταφικού συγκροτήματος και να ανακοινώσει – ως οφείλει – συγκεκριμένες ενέργειες και χρονοδιαγράμματα για την ολιστική αξιοποίησή του, χωρίς να λάβει απάντηση ούτε για την πρόσκληση ούτε και για το χρονοδιάγραμμα ενεργειών και χρηματοδοτήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωσή της Σερραίας Βουλευτού.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...