serreslife

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων, κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων, σύνεργα και εργαλεία αλιείας καθώς και δίκυκλο μοτοποδήλατο, μέρος των οποίων αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24-06-2015) το πρωί, στις περιοχές Ηράκλεια και Ποντισμένο του Νομού Σερρών, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη/καταστολή της παραβατικότητας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 23 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

Κατά την επιχείρηση:

- ελέγχθηκαν 29 άτομα και
- προσήχθησαν 5 άτομα,

ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και βοηθητικούς χώρους αυτών, απ’ όπου κατασχέθηκαν, δίκυκλο μοτοποδήλατο, πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων (ηλεκτρικοί τροχοί, ραπτομηχανές κ.α), εργαλεία αυτοκινήτων και είδη αλιείας.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι μέρος των κατασχεθέντων αποτελούν προϊόντα εγκληματικής δραστηριότητας (κλοπής) και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων (αδέρφια) ηλικίας 38 και 40 ετών.

Μέρος των κατασχεθέντων αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν επιπλέον παθόντων.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Πηγή: serrestv.gr

Διαβάστε επίσης: