serreslife

Σε πρατήριο υγρών καυσίμων εισέβαλε μια ομάδα διαρρηκτών στις Σέρρες, με τους δράστες να χρησιμοποιούν ένα κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο, προκειμένου να σπάσουν τη βιτρίνα του καταστήματος.

Η διάρρηξη συνέβη το βράδυ της Πέμπτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη των Σερρών, στην Εθνική οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης. Οι δράστες που παραμένουν ακόμη άγνωστοι, έκλεψαν νωρίτερα από το Μελενικίτσι, χωριό του δήμου Ηράκλειας, ένα Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο από τον προαύλιο χώρο επιχείρησης και κατόπιν κατευθύνθηκαν προς τον στόχο τους, που ήταν το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το καλά κλειδωμένο πρατήριο υγρών καυσίμων και οι κάμερες ασφάλειας που είχε δεν εμπόδισαν τους δράστες να μπουν μέσα σε αυτό, αφού εισέβαλαν με το κλεμμένο όχημα μέσα από τη βαριά γυάλινη βιτρίνα του πρατηρίου. Ανενόχλητοι και φορώντας κουκούλες, έκαναν φύλλο και φτερό το πρατήριο υγρών καύσιμων, χωρίς να καταφέρουν όμως να πάρουν τίποτα, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του δεν είχε αφήσει χρήματα.

«Είναι το δέκατο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σε ένα χρόνο, σε πρατήριο υγρών καύσιμων» λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων υγρών καυσίμων Σερρών Γιώργος Κοτζάογλου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών διερευνά την υπόθεση, ενώ το κλεμμένο Ι.Χ. αγροτικό όχημα θα εξετασθεί σχολαστικά πριν παραδοθεί στον κάτοχό του.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης: