serreslife

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Σερραίος Δημήτρης Ανάκογλου που το μεσημέρι της Δευτέρας έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη καθώς ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού δεν υπολογιζόταν από τον νέο προπονητή της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια και έτσι θα αναζητήσει την τύχη του αλλού. Ο Ανάκογλου ήταν από τους παλιότερους παίκτες του «ρόστερ» του δικεφάλου καθώς είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2013 χρονιά κατά την οποία η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην Γ΄ Εθνική και προσέφερε τα μέγιστα για την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας 34 εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανάκογλου και τον ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια της προσφοράς του στην ομάδα.».

Ο παίκτης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τους φιλάθλους της με τους οποίους δέθηκα στα δύσκολα χρόνια, που περάσαμε μαζί, μέχρι την επιστροφή της ομάδας στη Super League».

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...