serreslife

Με τρεις παράγοντες θα εκπροσωπηθεί η ΕΠΣ Σερρών στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος Χριστόφορος Χριστοφορίδης, ο Β Αντιπρόεδρος Χριστόφορος Τερζίδης και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Κωνσταντίνος Μεταλλίδης θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣ Σερρών στην συνέλευση, η οποία θεωρείται η πιο κρίσιμη για την καταμέτρηση των δυνάμεων τόσο της παράταξης Γκιρτζίκη, όσο και της αντιπολίτευσης (στην οποία ηγείται ο Βαγγέλης Γραμμένος από την ΕΠΣ Μακεδονίας).

Από το πόσες Ενώσεις θα υπερψηφίσουν ή θα καταψηφίσουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της τωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας θα φανεί με ποιες πιθανότητες για τις δύο πλευρές θα διεξαχθούν οι εκλογές του Οκτώβρη. Όσον αφορά τις εκλογές στην ΕΠΣ Σερρών, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις αρχές του 2017 μετά την δημοσιοποίηση υποψηφιότητας δύο ψηφοδελτίων, του Αθανάσιου Χατζηπαντελή και του Στέφανου Καρυπίδη, αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα μια τις επόμενες εβδομάδες.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών πριν από λίγες μέρες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορος Χριστοφορίδης ζήτησε από τους δύο υποψήφιους (μάλλον θα γίνουν τρεις) να συναντηθούνε για να συμφωνήσουν σε κανόνες για μια ομαλή προεκλογική διαδικασία.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 153 επισκέπτες