serreslife

Την άνοδο του στη Γ εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζει ο Απόλλων Παραλιμνίου.
Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Σερρών «έγραψαν» ιστορία κατακτώντας το εισιτήριο της ανόδου σε ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο αγώνας της χρονιάς είχε διάρκεια 51 λεπτά, μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη του Μακεδονικού, Παύλου Ανδρώνη, να δώσει εντολή στην ομάδα του να αποχωρήσει στα αποδυτήρια, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. «Πιστεύω ότι ο αντίπαλος ήρθε προκατειλημμένος από άλλα παιχνίδια και εξοργίστηκε με την απόφαση του διαιτητή που για μένα η φάση ήταν πέναλτι» είπε ο Δημήτρης Κεραμάρης υπογραμμίζοντας ότι «δεν μας ενδιαφέρει το πως ήρθε η άνοδος. Στόχος ήταν η ομάδα να ανέβει στη Γ΄ Εθνική και τα κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη στο γήπεδο».

Μάλιστα ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Παραλιμνίου αποκάλυψε ότι η διοίκηση έκανε πρόταση στον προπονητή Νίκο Κουζουτζίδη να παραμείνει στην ομάδα, στον Σωτήρη Κωνσταντινίδη να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στη Γ εθνική με Σερραίους παίκτες να αποτελούν το βασικό κορμό της.

Το φιλμ του αγώνα:

7ο μετά από σέντρα του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ο Δημήτρης Τσουλχάς με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0)

13ο ευκαιρία με τον Αγγελακά για τους Σερραίους, πλασέ του πρώτου σκόρερ της ομάδας, απομάκρυναν οι αμυντικοί του Μακεδονικού.

15ο δοκάρι για τον Μακεδονικό με τον Παπαποστόλου

20ο Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Στασινόπουλο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-1.

44ο μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη. Ο γιατρός έκανε ανάποδο ψαλίδι, ο έμπειρος τερματοφύλακας Καραβελίδης όμως έσωσε την ομάδα του.

46ο 2-1 για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Μάλαμα Λιάρα, που με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων μετά από σέντρα του Κοσμίδη.

51ο Ο Αγγελακάς «γκρεμίστηκε» μέσα στην περιοχή από τον Μπασκάκη. Ο Σέζος υπέδειξε το πέναλτι κι εκεί… τελείωσε το παιχνίδι. Με προτροπή του «ισχυρού άνδρα» του Μακεδονικού Παύλου Ανδρώνη, οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Μακεδονιάς αποχώρησαν από το γήπεδο. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρηση των διαιτητών. Οι άσχημες εικόνες και η αψυχολόγητη ενέργεια των φιλοξενουμένων με τη αποχώρηση τους έδωσε τη θέση στους πανηγυρισμούς των πρωταθλητών της ΕΠΣ Σερρών που ανεβαίνουν στη Γ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν. Κουζουτζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τριανταφύλλου Δαμ., Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Ρούμπος Γρ., Κωνσταντινίδης, Τσουλχάς, Αγγελακάς

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ(Γ. Αβραμίδης): Καραβελίδης, Μπασκάκης, Αβαλιάν, Αντωνιάδης, Κουτίνης, Πουρσανίδης, Γαρύφαλος, Πεχλιβάνης(46′ Λεσάι), Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης, Παπαποστόλου

Διαιτητές: Σέζος (Κιλκίς), Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...