serreslife

Το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών φιλοξενεί αυτές τις ημέρες αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος μοτοσικλέτας με περισσότερες από 120 συμμετοχές.

Από την Ελλάδα τρέχουν μόλις δύο Έλληνες αναβάτες γεγονός που σίγουρα πρέπει να προβληματίσει την αρχή του σπορ που εντός έδρας δεν εκπροσωπείται με τον κατάλληλο αριθμό αθλητών.

Ρεκόρ πίστας!
Παρ' όλα αυτά, οι Χάρης Παρασκευόπουλος και Αντώνης Αβραμόπουλος κατάφεραν να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Παρασκευόπουλου που κατάφερε, όχι μόνο να κατακτήσει την δεύτερη θέση στην κατηγορία SBK αλλά να πετύχει τον απόλυτο χρόνο που έχει καταγραφεί ποτέ στις Σέρρες. Συγκεκριμένα ο Έλληνας αναβάτης σημείωσε χρόνο 1:19.263, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Δυστυχώς αν και κατάφερε να πετύχει αυτόν τον χρόνο δεν μπόρεσε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αρκέστηκε στο δεύτερο έχοντας πιο πάνω τον Βούλγαρο Martin Choy.

serreslife

Αντίστοιχα ο Αβραμόπουλος στην κατηγορία SP 125 κατάφερε να τερματίσει στην θέση.

Δείτε τα αποτελέσματα από την κατηγορία SBK και το ρεκόρ γύρου που πέτυχε ο Χάρης Παρασκευόπουλος πατώντας ΕΔΩ

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...